Acum e momentul!


Astăzi, sfatul meu pentru tine este: Mergi înainte! Orice ar fi nu te opri din mers! Gandește-te că ești fugărit de un câine, că te așteaptă cineva la capătul drumului, spune-ți orice vrei, numai nu renunța! Viața e făcută ca să fie trăită, nu există recuperări ca la facultate (că tot avem parte de ele), nu ai cum să te întorci în timp, nu ai cum să schimbi nimic. Așa că de ce să nu accepți pur și simplu asta și să treci peste momentele grele ca și cum nu ar conta? Pentru că dacă stai bine să te gândești, până acum ai trecut peste toate, nu-i așa? Ești aici, viu, cu experiență, dar procentual, ai trecut peste 100% din greutățile pe care le-ai avut.

O zi frumoasă nu trebuie să fie așteptată, nu trebuie să te bazezi pe vreme, pe oameni, pe nimic altceva în afară de tine. Fii propriul tău soare și strălucește dacă e înnorat afară, fii propriul tău prieten și spune atunci când te uiți în oglindă: “Ce bine îți stă azi!”. Încearcă neîncetat să fii prietenul tău, astfel vei atrage și alți oameni să te aprecieze și să vadă cu adevărat valoarea ta. Fii mândru și bucură-te că exiști!

Totul depinde de tine și numai de tine. E o responsabilitate mare, dar e a ta așa că trebuie să ai grijă să trăiești fiecare zi astfel ca atunci când te uiți înapoi să spui că nu ai niciun regret, că ai facut tot ce ai vrut să faci și ai spus tot ce ai avut de spus.

Nu uita să trăiești. Acum e momentul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s