Care-i treaba cu metroul?


tumblr_nd1fi89Cvr1qkkstuo1_1280

Recent mi s-a întâmplat ceva ce multora li se întamplă, mai ales elevilor de liceu. Termină perioada de patru ani de liceu și trebuie să-și aleagă o facultate. Fie că este în apropiere de locul în care s-au născut, fie că nu, e o perioadă nouă și plină de experiențe de neuitat. Totuși, vorbind din perspectiva unui student într-un oraș nou, este dificil să te adaptezi, dar niciodată imposibil.

Așa că dacă nu vrei să te pierzi cu metroul, fii atent la hartă și ai grijă să ajungi la timp!

  1. Socializează cât mai mult. Ai posibilitatea să cunoști o grămadă de persoane noi, care au ceva de spus, de la care poți să înveți ceva bun. Nu te lăsa influențat în mod negativ, vei întâlni și mulți oameni de care e mai bine să te lipsești.
  2. Dacă e să pleci undeva, încearcă să nu fii singur. Mai ales în marile orașe (care sunt și centre universitare), dar nu numai, e mai bine să ai pe cineva alături. Cel puțin în București, unde te poți pierde ușor dacă nu ești familiarizat cu mulțimea de oameni și mersul metrourilor, poți ajunge într-un loc cu totul diferit față de destinația ta.
  3. Cunoaște orașul. Poți căuta pe net atracțiile principale sau poți întreba colegii mai mari, sigur vei găsi alternative de petrecut timpul liber. Nimic nu e mai frumos decât să descoperi locuri noi, numai bune de petrecut dupa-amiezile libere!
  4. Fii sigur pe tine! Se zice că oamenii inteligenți se pun în situații dificile ca să învețe să se descurce. Așa că următoarea dată când dai de greu, nu dispera, încearcă să vezi în ansamblu și să înțelegi ce trebuie să înveți din acea experiență.
  5. Studiază mult! Nu uita că ai ajuns acolo cu un scop și urmărind un vis, la care trebuie să muncești pentru a-l vedea împlinit.

În concluzie, articolul nu a fost despre metrouri, dar chiar dacă nu circuli zilnic cu el, metroul vieții tale este în stație și nu va aștepta pentru totdeauna!

Nu uitați să apăsați butonul de like sau share și să ne urmăriți în continuare blogul pentru că eu postez articole noi în fiecare luni și vineri! Stay inspired!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s