Universal Channel difuzează în premieră serialul “Arcaşul”!


Serialul de acţiune “Arcaşul”, “Arrow” în original, va fi difuzat pe Universal Channel din 15 octombrie, în fiecare marţi, de la ora 22.00!

În serialul difuzat în premieră în România este vorba despre Oliver Queen (Stephen Amell), care se întoarce acasă, după ce naufragiază şi rămâne pe o insulă pustie timp de cinci ani. Queen revine la viaţa lui de playboy miliardar în Starling City, însă schimbat de perioada cumplită petrecută pe insulă şi decis să îndrepte nedreptăţile din familia şi din oraşul lui, devine un vigilante. Jucând rolul unui tânăr fermecător şi lipsit de griji, el se transformă noaptea într-un justiţiar, dar încearcă să păstreze taina noii sale identităţi în faţa familiei şi a legii.

Din distribuţie fac parte Stephen Amell („Medici în Santa Monica”, „Bine dotat”), Katie Cassidy („Melrose Place”, „Gossip Girl: Intrigi la New York”), Colin Donnell („Pan Am”), David Ramsey („Dexter”, „O familie de poliţişti”), Willa Holland („Gossip Girl: Intrigi la New York”, „Rebel în California”) with Susanna Thompson („Cu sânge rece”, „Kings”) şi Paul Blackthorne („Fluviul ucigaş”, „The Gates”).

O să-l urmăriți?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s