Cecelia Ahern vine în Librăria Humanitas Kreţulescu!


Cecelia Ahern vine în Librăria Humanitas Kreţulescu! Share post pe FB aici şi joi, 3 octombrie, puteţi câştiga un set complet de romane cu autograful Ceceliei Ahern, special pentru voi! Succes!

Cel mai nou roman al Ceceliei Ahern!

<strong>O SUTĂ DE NUME</strong> Kitty este o jurnalistă care a dat de necaz. Şi-a pierdut postul din televiziune şi este în conflict cu editorul revistei pentru care scrie. Când prietena ei, Constance, cea care i-a îndrumat cariera, îi lasă cu limbă de moarte misiunea de a scrie un articol cu subiect misterios, criza se adânceşte. Kitty nu are decât o listă cu o sută de nume şi, pornind de la ele, trebuie să scrie materialul în mai puţin de două săptămâni.

Un subiect absolut inedit şi o misiune aparent imposibilă. Ajutată de Steve, un prieten din facultate, şi de Bob, soţul lui Constance, porneşte într-o cursă nebună, încercând să afle ce îi leagă pe cei o sută de oameni. Dar cine poate cunoaşte o sută de oameni în două săptămâni?

Cu umor şi sensibilitate, Cecelia Ahern îşi surprinde din nou cititorii, ţinându-i cu răsuflarea tăiată până la ultima pagină.

„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“    – Glamour

„Tot ce scrie Cecelia Ahern vine din inimă.“  – Sunday Tribune

Reclame

2 comentarii la “Cecelia Ahern vine în Librăria Humanitas Kreţulescu!

  1. Adnana spune:

    Daca iti place atat de mult Cecilia ahern sunt curioasa daca ai citit si daca da daca tia placut cartea ei Disparuti fara urma?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s