Un nou roman după 7 ani!


PASCAL BRUCKNER lanseaza la Bucuresti Casa Ingerilor!

Casa Ingerilor este primul roman pe care Pascal Bruckner il scrie dupa aproape 7 ani. Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania, joi 4 aprilie 2013, ora 18.00, in Libraria Carturesti-Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent roman al sau – Casa Ingerilor – publicat de Editura Trei.

Alaturi de Pascal Bruckner vor fi prezenti criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Casa Ingerilor ne poarta intr-o calatorie infioratoare si fascinanta prin tenebrele Parisului.
Parisul nu inseamna numai cladiri impozante, magazine de lux si vitrine stralucitoare. Parisul inseamna si oameni fara adapost, cocioabe din carton, mizerie si suferinta.

„Celalalt Paris” e un oras murdar, departe de capitala pudrata si lustruita – imaginea stilizata ce le este oferita turistilor.
Pascal Bruckner reflecteaza asupra decaderii umane si a contrastului izbitor dintre viata „civilizata” si cei aflati pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale.
Oare cersetorii sunt reversul fatal al societatii noastre ultraigienizate?

Intra in aceasta Casa a Ingerilor, care atinge punctul nevralgic al societatii contemporane, scotand in evidenta ipocrizia tuturor, de la cinici la binefacatori si de la boemi la cei implicati in cauze umanitare.” – L’Express

„Casa Ingerilor ne invita sa meditam la conditia celor fara adapost, la oamenii invizibili de pe trotuare, precum si la nevrozele fiecaruia dintre noi.” – Le Point

„O fabula necrutatoare despre saracia crunta cu care se confrunta omenirea in zilele noastre.” – Evene.fr

Pascal Bruckner este bine-cunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerul Luni de fiereCopilul divin sau Hotii de frumusete, precum si a numeroase carti de eseu: Paradoxul iubirii, Euforia perpetuaMizeria prosperitatii, Tirania penitentei sau Noua dezordine amoroasa, scrisa impreuna cu Alain Finkielkraut. Toate aceste carti au aparut la Editura Trei.

Va invitam la un dialog spumos si incitant cu Pascal Bruckner in cadrul intim-cultural asigurat de Libraria Carturesti-Verona.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s