PAPERMAN.


Povestea are în centru un funcționar între două vârste din Manhattan-ul unor decenii trecute, un singuratic, al cărui destin se schimbă dintr-o dată atunci când face cunoștință cu o frumoasă fată pe peronul pe care se înființa zilnic pentru a porni spre serviciu. Când se părea că fata visurilor sale a dispărut pentru totdeauna, are norocul să o zărească din nou la fereastra unui zgârie-nori, peste drum de biroul său. Înarmat doar cu dragostea din inima sa, ceva imaginație și un teanc de coli albe pentru a-i atrage atenția, face tot posibilul pentru ca eforturile sale să aibă șanse de reușită, în ciuda vicisitudinilor sorții.

Astăzi am apucat şi eu să văd scurtmetrajul animat Paperman, care a luat şi Oscarul pentru categoria sa. Trebuie să recunosc, Paperman este un film de animaţie minunat care reuşeşte să îţi ajungă la inimă în doar 6 minute. Filmul are o frumuseţe aparte prin simplitatea sa, prin faptul că poţi exprima sentimente şi emoţii prin muzică, limbajul corpului, expresiile feţei totul prin intermediul îmbinării lui alb cu negru şi puţin…roşu. Paperman nu vine cu nimic pompos, dar tocmai asta îl face special pentru că ne arată faptul că iubirea este prezentă până şi în cele mai simple lucruri. Dacă ai o zi proastă, vrei să crezi în iubire şi speranţă din nou sau pur şi simplu vrei să vizionezi ceva frumos, uită-te la Paperman –  nu durează decât şaşe minuţele şi învăluie-te în magia Disney şi a filmelor de animaţie de odinioară!

Anunțuri

5 comentarii la “PAPERMAN.

 1. Smiling Miss spune:

  Nu mai țin minte pe ce blog am văzut prima data Paperman, însă țin minte cât de mult mi-a plăcut.
  Nu știam că a luat Oscarul la categoria sa. E chiar minunat să aflu asta acum, pentru că acest filmuleț merită!

  O zi frumoasă, dragilor!
  P.s: Am uitat să vă las mesaj să vă spun că am terminat „Spulberă-mă”, cartea pe care am câștigat-o la concursul vostru cu bradul de Crăciun. Vroiam doar să vă mulțumesc. A fost splendidă! Vă mulțumesc din inimă!

  • Andreea spune:

   Ne bucura tare mult ca iti place la fel de mult ca si noua! Iti multumim si noi pentru participare si te asteptam si la urmatoarele concursuri! 😀

 2. Crisu spune:

  Intr-o lume alb-negru..doar pupicii sunt rosii.. ❤

 3. D spune:

  Ce dragutz! 🙂 Nu m-am uitat inca la film dar since I’m a hopeless romantic, este filmul potrivit pt mine! :))

 4. Simona Husaru spune:

  Am dat peste filmulet pe vremea cand inca nu aparuse in HD si nu am rezistat si l-am vazut asa! M-am bucurat nespus cand l-am vazut si in HD. Mi s-a parut minunat. Simplu si minunat :D.
  Frumoasa recenzia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s