Veste buna!


Vin cu o veste buna pentru iubitorii cărţilor lui Neil Gaiman. The Graveyard Book / Cartea Cimitirului va fi ecranizată!

thegraveyardbookmovie_1335769681

Autorul poveştilor a două producţii de success, Stardust şi Coraline, va aduce pe marele ecran un alt volum aclamat din bibliografia sa. The Graveyard Book, ce inițial trebuia să fie transformat într-un film de animaţie în regia lui Henry Selick se pregăteşte acum pentru o punere în scenă live-action.

La cârma peliculei va sta, scrie The Hollywood Reporter, regizorul premiat cu Oscar pentru The Da Vinci Code, Ron Howard.

Volumul lui Gaiman – recompensat cu numeroase premii importante, precum Premiul Hugo pentru cel mai bun roman – are în centru un băiat a cărui întreagă familie a fost ucisă şi care se refugiază într-un cimitir.

Creaturile fantastice ce populează zona hotărăsc să îl ia sub protecţia lor şi astfel (romanul are analogii cu Cartea Junglei a lui Rudyard Kipling) copilul creşte şi învaţă diverse abilităţi supranaturale de la fantomele locului, pe care ajunge să îl numească casă şi din cauza căruia orice aventurare în lumea adevărată părea extrem de periculoasă. Pentru cititorii români va fi interesant de descoperit că unul dintre personajele cărţii, un vârcolac, se numeşte Miss Lupescu.

Mai jos puteti vizualiza trailer-ul cartii, narat chiar de Neil Gaiman:

Sursa: cinemagia.ro

Reclame

Un comentariu la “Veste buna!

  1. pauna oana spune:

    super!o sa vad filmul!:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s