Spirala, Tunele#5 din 12 decembrie la Corint Junior


UPDATE: A apărut în străinătate şi coperta ultimului volum al seriei şi anume volumul şase. Această copertă o vom avea şi noi. Cartea se numeşte Terminal şi la ei o să apară în mai 2013. Să sperăm că la prin noiembrie – decembrie 2013 o să apară şi la noi ca să aflăm cum se încheie aventurile lui Will Burrows.

• Serie publicată în peste 40 de limbi

• Bestseller New York Times

• Film în preproducţie

Forţele Styx vor să iasă la suprafaţă şi să cucerească Pământul… Dacă până acum Limitatorii erau cele mai ameninţătoare creaturi… de data asta, femeile Styx sunt cele care înspăimântă. Iar în calea lor se află Will şi prietenii săi, cărora li se alătură şi soldaţii din Vechea Gardă. O spirală de foc, întuneric şi neant…

Incredibil de interesantă… suspansul este bine dozat… o lectură pasionantă şi, nu de puţine ori, înspăimântătoare (să nu ziceţi că nu v-am spus!). Pericolele care pândesc din întuneric sunt cât se poate de reale… merită aşteptarea! – Philip Ardagh.

Roderick Gordon & Brian Williams

RODERICK GORDON locuieşte împreună cu soţia şi copiii săi în Norfolk, iar BRIAN WILLIAMS, în East London.

Amândoi au fost dintotdeauna fascinaţi de săpăturile arheologice. Brian a copilărit în cartierul Edge Hill din Liverpool, unde a avut ocazia să exploreze magnificul şantier arheologic iniţiat în secolul al XIX-lea de un om de afaceri local, Joseph Williamson — tunele destul de mari cât să te plimbi cu trăsura prin ele, care mai există şi astăzi.

Pentru Roderick Gordon, legăturile cu arheologia sunt şi mai directe. Stră-stră-bunicul lui, William Buckland, este considerat unul dintre întemeietorii geologiei, iar în 1824 a ţinut prima prelegere ştiinţifică dedicată unei fosile de dinozaur.

Atât Roderick, cât şi Brian sunt fascinaţi de ideea existenţei unei adevărate lumi subpământene şi citează, ca inspiraţie, sistemele şi construcţiile subterane care există sub atât de multe oraşe, cum ar fi Paris, Roma, Moscova şi New York.

Format: 13×20  cm 
Autor: Roderick Gordon & Brian Williams
Traducere: Irina Negrea
Editura: CORINT JUNIOR
Aparitie: 2012 
Numar de pagini: 544 
Pret: 49,90 RON

Reclame

Un comentariu la “Spirala, Tunele#5 din 12 decembrie la Corint Junior

  1. elena98damian spune:

    Yay! Abia astept sa o citesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s