Surpriza de mâine de la ALL


New York, aeroportul Kennedy. În sala de aşteptări aglomerată, un bărbat şi o femeie se ciocnesc, îşi cer scuze, apoi fiecare îşi vede de drumul lui. Madeline şi Jonathan nu se mai întâlniseră niciodată şi n-ar fi trebuit să se revadă. Dar, ajunşi la destinaţiile lor, descoperă că au încurcat telefoanele mobile. Când îşi dau seama de greşeală, sunt despărţiţi de zece mii de kilometri: ea are o florărie la Paris, el, se ocupă de un mic restaurant la San Francisco. Învinşi de curiozitate, fiecare cercetează conţinutul telefonului celuilalt. O dublă indiscreţie şi o revelaţie: vieţile lor sunt legate printr-un secret pe care-l credeau îngropat pentru totdeauna… Îmbinând în mod fericit o comedie romantică şi un thriller captivant, Guillaume Musso construieşte în Chemarea îngerului o intrigă care te va ţine cu sufletul la gură şi nişte personaje de-a dreptul fermecătoare.

„O poveste care te face să visezi cu ochii deschişi. Guillaume Musso este un autor care-şi cunoaşte foarte bine cititorii.“ 

Paris Match

 „Imposibil să nu te prindă: Chemarea îngerului este fără îndoială unul dintre cele mai bune romane ale lui Musso.“

Terra Femina

Cum sunt un mare fan al romanelor lui Guillaume Musso, m-am bucurat enorm când am aflat că mâine apare la editura ALL  o nouă carte scrisă de acesta, o nouă poveste de iubire care probabil mă va impresiona. Chemarea Îngerului – L’appel de l’ange  – pentru cei care ştiu franceză, este ultima carte scrisă de autor până în prezent. Cartea va avea 336 de pagini.

Recenziile altor două romane ale autorului însemnând Fata de Hârtie şi Vei fi acolo? le puteţi citi aici şi respectiv aici.

Reclame

5 comentarii la “Surpriza de mâine de la ALL

  1. Patty spune:

    Tu ai citit-o in franceza? Ca as vrea sa stiu daca are un limbaj accesibil.

  2. Giddusadik spune:

    Acum am vazut si eu postarea 🙂 Am terminat de curand Fata de Hartie si mi-a placut mult, si imi mai ”fac cu ochiul” cateva carti de ale lui Guillaume Musso 🙂 ”Chemarea Ingerului” pare interesanta, o trec pe wishlist!
    P.S. Cea mai recenta carte a autorului este de fapt ”7 ans apres…” (”Dupa 7 ani”). Uite si pagina de Goodreads: http://www.goodreads.com/book/show/13582068-7-ans-apr-s

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s