ALL LA BOOKFEST (5)


Anul acesta, Grupul Editorial ALL la Bookfest va fi o referinţă pentru iubitorii de carte. Surprizele la care lucrăm de luni de zile pentru a vă arăta vouă, cititorilor noştri, grija pe care vi-o purtăm, sunt gata.

Îşi aşteaptă nerăbdătoare momentul de strălucire în faţa reflectoarelor şi în faţa publicului dornic de frumos. Renata Caragiani şi “Nono”, ursuleţul de pluș; Adrian Voicu şi cartea a II-a a vestiţilor lui templieri sau Horaţiu Mălăele cu ale sale “Rătăciri“.

Joi, 31 mai, ora 18.00, standul ALL

banner

Nepovestitele trăiri ale templierilor români, Cartea a II-a
Autor: Adrian Voicu
Invitaţi: Ştefan Mitroi (scriitor) şi Adrian Voicu
Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

În proza lui Adrian Voicu umorul se combină în chip fericit cu elanul epic şi cu o mare inventivitate verbală. Şi aceste calităţi sunt puse tot în serviciul unor acţiuni comice, parodice, dar din care nu lipseşte suspansul. Adrian Voicu nu acceptă să se plictisească în proza lui şi, drept urmare, nu îl poate plictisi nici pe cititor.
Horia Gârbea

Vineri, 1 iunie, ora 18.30, spaţiu evenimente – pavilion C5

Editura Galaxia Copiilor (noul imprint al Grupului Editorial ALL) şi radio Itsy Bitsy vă invită pe toţi – copii, părinţi, bunici – la lansarea seriei Itsy Bitsy.

Invitaţi: Itsy şi Bitsy

Seria Itsy Bitsy se adresează copiilor de până la 10 ani şi cuprinde 50 de volume de proză fantastică. Personajele principale, Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care se aventurează în cele mai îndrăzneţe lupte pentru apărarea galaxiei din care şi planeta lor face parte. Desene viu colorate vin în completarea textului.

Sâmbătă, 2 iunie, ora 17.00, standul ALL

Rătăciri
Autor: Horaţiu Mălăele

Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic?
Radu Beligan

Duminică, 3 iunie, ora 11.30, standul ALL

Nono
Autor: Renata Carageani
Invitaţi: Renata Carageani şi Bujor Nedelcovici (scriitor)

Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Spirit viu, deschis, pus mereu pe şotii nu tocmai nevinovate, Renata Carageani dă farmec şi emoţie basmului său scris cu o prospeţime stilistică de mult aşteptată în literatura română contemporană. Apropiindu-se cu tandreţe de personajele sale, autoarea trezeşte copilăria din noi.
Ştefania Coşovei

Acestea sunt numai câteva dintre cărţile despre care se va vorbi multă vreme după Bookfest. De data aceasta, poate mai mult decât cu alte ocazii, Grupul Editorial ALL va oferi strălucirea pe care cărţile merită să o aibă.

Pe lângă lansările de excepţie la care vă invităm, avem şi alte surpize: cadouri la cărţile cumpărate de la noi.

Vineri, 1 iunie, putem vorbi în voie despre cărţile de la ALL cu prietenii de la Orange. Orice client ALL primeşte o cartelă Orange Prepay cu 5 euro credit.

Vino în standul ALL de la BookfestÎn plus, Editura ALL şi AVON te invită la tombolă

– cărţi în valoare de 50 de euro (extragerea va avea loc sămbătă, 2 iunie, ora 16.00) şi
– produse AVON în valoare de 50 de euro (extragerea va avea loc sâmbătă, 2 iunie, ora 20.00).

La tombolă pot participa toţi cei care cumpără cărţi din standul Editurii ALL şi completează integral câmpurile din talon. Promoţia se desfăşoară sămbătă, pe intervalul orar 10.00 – 19.45.

Duminică, 3 iunie, facem pasiune pentru ciocolată. Pentru fiecare carte cumpărată primeşti o ciocolată de la Heidi. Iar surprizele noastre pentru Bookfest nu se opresc aici. Căutaţi promoterii ALL din incinta Romexpo şi luaţi biletul de 10 lei. Vă aşteptăm cu mare drag în standul ALL.Cu acest tichet aveţi 10 lei reducere la oricare două cărţi cumpărate de la noi.

Vă aşteptăm cu drag la standul ALL – pavilion 15 (C1), Complexul Expoziţional Romexpo!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s