RAO LA BOOKFEST (2)


Astăzi a fost prima zi a târgului Bookfest 2012, iar noi, continuăm aici pe blog, cu evenimentele şi apariţiile noi pe care le are editura …RAO.

O carte mult aşteptată de către fanii seriei şi iată că în sfârşit a apărut: MOŞTENIREA, volumul al patrulea din serie de Christopher Paolini. Cartea are 800 de pagini şi costă 60 de lei.

A început cu Eragon… Şi se încheie cu Moştenirea. Nu cu mult timp în urmă, Eragon, Biruitorul Umbrei, Călăreţul Dragonului, nu era decât un biet băiat de fermier, iar dragonul său, Saphira, doar o piatră albastră în pădure. Acum, soarta unei întregi civilizaţii se află pe umerii lor. Lungi perioade de antrenament şi lupte au adus cu ele victorii şi speranţă, dar şi pierderi îngrozitor de dureroase. Şi, cu toate acestea, adevărata luptă încă nu a început: trebuie să-l înfrunte pe Galbatorix. Iar când o vor face, vor trebui să fie suficient de puternici pentru a-l învinge. Şi dacă ei nu vor reuşi, nu va mai exista altcineva. Nu va mai exista o a doua şansă. Călăreţul şi dragonul său au ajuns mai departe decât ar fi îndrăznit cineva să spere. Dar vor reuşi ei să-l răstoarne pe maleficul rege şi să reinstaureze dreptatea în Alagaesia? Şi, dacă da, cu ce preţ?

Cartea Hobbitul de J.R.R.Tolkien este reeditată cu o copertă mai atrăgătoare, că tot apare şi la noi filmul în decembrie 2012. Romanul are 320 de pagini şi costă 40 de lei.

Hobbitul, preludiul trilogiei Stăpânul Inelelor, este povestea unor aventuri extraordinare prin care trece un grup de piticuţi, în căutarea unei comori păzite de dragonul Smaug Magnificul. Participant fără voie în această expediţie periculoasă, Bilbo Baggins, un hobbit iubitor de confort şi lipsit de ambiţii, îşi descoperă spiritul de aventură într-o călătorie în care întâlneşte trolli, elfi, păianjeni uriaşi, orci, dar şi prieteni adevăraţi.

RAO vine cu o nouă carte de la scriitorul romantic fără egal, Nicholas Sparks, pe care de abia aştept să o achiziţionez şi să o adaug la colecţie. O carte de la Sparks e ca o gură de aer proaspăt mai ales pentru iubitorii de cărţi romantice.

Talismanul Norocos, roman a cărui ecranizare apare anul acesta, are 352 de pagini şi costă doar 25 de lei.

Un fost puşcaş marin american pe nume Logan Thibault găseşte în deşertul irakian fotografia unei femei zâmbitoare, care va deveni un fel de amuletă în perioada în care rămâne în Irak. La puţin timp după aceea, el începe să aibă noroc: câştigă la pocher sau chiar supravieţuieşte unui atac cu bombă în care îşi pierd viaţa doi dintre cei mai buni camarazi ai lui. La întoarcerea în Colorado, Thibault nu-şi poate scoate nici poza, nici pe femeie din minte, aşa că îşi propune să o găsească. O sensibilă poveste de dragoste care va emoţiona pe oricine o citeşte.

Reclame

Un comentariu la “RAO LA BOOKFEST (2)

  1. Dreams*Link spune:

    Zilele trecute am urmarit filmul „The lucky one” si numai la sfarsit mi-am dat seama ca este inspirata dupa o noua carte scrisa de Nicholas Sparks. Il ador pe acest scriitor! Tot ce am citit mi-a ramas intiparit in minte si in suflet. Recomand tuturor filmul, dar daca vreti sa cititi mai intai cartea mai aveti de asteptat. :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s