LEDA LA BOOKFEST (1)


Printre noutăţile pe  care le veţi vedea la Bookfest 2012 la editura LEDA se numără Experimentul Angel de James Patterson, Vrăjitor şi Vrăjitoare de James Patterson, Destinul vraciului de Joseph Delaney, volumul al optulea din seria Cronicile Wardstone şi Jurnalele Vampirilor: Vânătorii.

VRĂJITOR ŞI VRĂJITOARE, volumul 1 din seria omonimă de JAMES PATTERSON şi Gabrielle Charbonnet

Ţineţi în mână o istorisire de o importanţă vitală care dezvăluie adevărul ascuns despre aceste vremuri primejdioase…

Magie + mai multe dimensiuni + răzvrătire împotriva unui guvern totalitar + copii care conduc lumea + dragoste + aventuri + suspans! Pare combinaţia perfectă pentru o carte bună, nu-i aşa?

Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.  Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?

O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate!

SERIE TRADUSĂ ÎN 19 ŢĂRI – BESTSELLER NEW YORK TIMES – BESTSELLER USA TODAY– BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

„M-am născut pentru a scrie această poveste. Citiţi mai departe, atâta vreme cât mai puteţi…” – James Patterson

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile: www.jamespatterson.com,www.witchandwizard.com

Cartea are 352 de pagini, format 13×20 cm, este cartonată cu supracopertă şi are preţul de listă 39,90 lei.

O altă surpriză din partea editurii este apariţia volumului al patrulea din seria Cercul SecretDespărţirea.

ŢINE-ŢI DUŞMANII APROAPE…

Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoană obişnuită. Este fericită alături de iubitul ei, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar viaţa lui Cassie este ieşită din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevărat blestem.

Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Între membrii lui iau naştere alianţe, iar relaţiile le sunt puse la încercare. Nimeni nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă.

O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

Cartea nu este scrisă de L.J.Smith, ci de Aubrey Clarck. Traducerea a fost făcută de Carmen Botoşaru, cartea are 288 de pagini şi o sa apară pe data de 19 iunie 2012 la editura CORINTeens.

***

Pe lângă faptul că le găsiţi şi la Bookfest, perioada de precomandă pentru SPULBERĂ-MĂ, MAXIMUM RIDE şi DESTINUL VRACIULUI se prelungeste! Până pe 3 iunie 2012. poţi comanda aceste tilturi cu 25% reducere şi transport gratuit.

 Iar acum ofertele editurii pentru marele târg BOOKFEST:

Reclame

Un comentariu la “LEDA LA BOOKFEST (1)

  1. Rose spune:

    Sunt aşa tristă că nu pot ajunge la BOOKFEST anul ăsta :((((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s