Instrumente Mortale#2: Orașul de Cenușă -€“ Cassandra Clare


Rasturnari de situatie, suspans si emotie. La asta se rezuma volumul al doilea din seria Instrumente Mortale.

Cu un tata si un frate abia aparuti in viata ei, Clary se vede din ce in ce mai implicata in lumea pe care abia a descoperit-o. Si odata cu ea, cititorul patrunde din ce in ce mai adanc in carte si se pierde in actiune. Cel putin asa mi s-a intamplat mie.

Valentine reuseste sa fure cel de-al doilea instrument mortal. Asta , pe langa faptul ca ameninta linistea si pacea universului cartii, tulbura de doua ori pe-atat lucrurile in viata lui Clary. Locuind acum cu Luke, ea incearca sa se intoarca la viata ei normala. Numai ca nu poti ignora un iubit devenit varcolac si un frate care e suspectat ca ar complota la distrugerea lumii din umbra.

Mai mult decat atat, mama ei este inca in coma. Nu are sprijinul multor persoane si mai grav este ca nu stie in care exact sa aiba incredere. Macar ea il are pe Luke. Pentru Jace este mai greu: parintii lui adoptivi incep sa se indoiasca de el. Ascultand intrigile Inchizitoarei, ei il indeparteaza pe Jace si refuza sa il ajute.

Relatia celor doi frati este din ce in ce mai complicata. Clary este singura inca dispusa sa il ajute pe Jace neconditionat. Insa ce se intampla cand legatura intensa dintre ei ii arunca intr-o zona primejdiasa pentru ambii? La ce se rezuma sentimentele lor pana la urma? Incestuoasa si totusi provocativa, povestea celor doi te face sa speri cumva la un final favorabil pentru ei.

Acest volum reuseste in mod surprinzator sa depaseasca cu mult calitatea primului. Intensitatea actiunii si multitudinea evenimentelor va vor tine lipiti de paginile cartii. Deci, daca va hotarati sa o cititi, pregatiti-va pentru cateva nopti pierdute!

Titlu românesc: Orasul de Cenusa
Titlu original: City of Ashes
Autor: Cassandra Clare
Editura românească: Leda
Număr de pagini: 415

Traducător: Cristina Jinga

Vesti bune! :)Se pregateste aparitia filmului realizat in baza seriei. Pana acum s-au ales actorii ce vor juca rolurile principale : Jamie Campbell Bower (Jace) , Lily Collins (Clary).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s