Dăruiește o carte – Ziua Mondială a Cărții


Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România, celebrează și anul acesta Ziua Internaţională a Cărţii și Drepturilor de Autor, dăruind trei mii de cărți românilor pe 23 aprilie, în București, Oradea, Cluj și Brașov.

Dăruiește o carte – Ziua Mondială a Cărții este o inițiativă elefant.ro, fiind realizată cu ajutorul partenerilor librăriei online – editurile Litera și Univers și Radio 21 – și cu sprijinul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național. Evenimentul face parte, alături de campania națională de încurajare a lecturii pentru elevii de 10-18 ani Lectura e cool(tură)!, din seria acțiunilor de responsabilitate socială ale companiei Universal Online Promotion.

În București, acțiunea elefant.ro se va desfășura în două etape: în prima parte a zilei, reprezentanții elefant.ro, Litera și Radio 21 vor dărui cărți personanelor care trec prin Piața Universității, iar seara, celor din Centrul Vechi al Bucureștilor. De asemenea, bucureștenii vor primi vouchere cu discount 30% la comenzile de cărți pe site-ul www.elefant.ro.

La Oradea, cărțile vor fi dăruite trecătorilor din zona centrală de către elevii de la Colegiul Național Mihai Eminescu, iar la Cluj acțiunea va fi realizată cu ajutorul elevilor Școlii Internaționale. În Brașov, trecătorii vor primi cărți de la membrii clubului Tiuk.

Aflată sub patronaj UNESCO, Ziua Internațională a Cărții este o sărbătoare mondială a cărților și a lecturii, marcată în peste 100 de țări din toată lumea. Unul dintre obiectivele principale ale acestei sărbători este de a încuraja copiii și tinerii să exploreze lumea cărților și lectura prin punerea la dispoziție a oportunităților de a avea o carte proprie sau chiar o bibliotecă.

Anunțuri

6 comentarii la “Dăruiește o carte – Ziua Mondială a Cărții

  1. BuburuzaBia spune:

    Foarte tare, sa stiu sa ma plimb prin centru in 23 🙂

  2. Andu` spune:

    Păcat că nu se face și în Constanța. 😐

  3. BuburuzaBia spune:

    Mi-a folosit informatia asta, am primit o care faina, mersi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s