Vampirii din Morganville #7, Stingerea de Rachel Caine


Dupa infrangerea lui Bishop , Morganville devine ce a fost odata. Sau pe-aproape. Amelie a incercat sa schimbe putin regulile pentru a-i multumi atat pe oameni cat si pe vampiri. De admirat am putea spune, insa cat de departe este dispusa sa mearga pentru a sustine aceste schimbari, tinand cont ca lucrurile ii scapa incet incet printre degete? Cat de benefice pot fi ele daca atat vampirii cat si oamenii sunt parca scapati de sub control? Actiunile lui Bishop au trezit in ei o dorinta de libertate incredibila, care duce inevitabil la revolte .

Macar de ar fi numai atat. Se pare ca revoltele acestea incep chiar din inima orasului. Singurul element ce tine Morganville pe picioare e inventia lui Myrnin. Dar ce se intampla atunci cand Ada, cautand apreciere,  reuseste sa incurce treburile tuturor? Nu pare asa de grav, pana cand micile ei jocuri fac victime, principala tinta fiind Claire. Cum va reactiona Myrnin la avertizarile tuturor? Cat de grave sunt „defectiunile” Adei ?

Un nou personaj tulbura vietile tuturor locuitorilor: vampiri si oameni. Kim e o tanara ce a locuit in Morganville de la nastere. Din acest motiv, stie mare parte din secretele orasului si cum sa se descurce in el. Intra pe sub pielea lui Eve si incearca sa il recucereasca pe Shane. Claire simte ca isi pierde atat cea mai buna prietena cat si iubitul. Cat de indreptatita este sa creada asta? Kim viseaza la o cariera in regie- cat de mult conteaza asta pentru ea si cat de departe va ajunge pentru a obtine un astfel de viitor? Care este rolul ei in toate nebuniile ce au loc in Morganville?

Am asteptat mult acest volum. Nu pot spune ca sunt foarte impresionata. Trecerea de la actiunea intensa datorata lui Bishop, si toata intriga din volumele precedente la „aproape calmul” acestui volum nu a fost chiar pe placul meu. Intreaga carte mi-a dat impresia ca ma pregateste pentru volumul viitor, pentru ca plaseaza ici-colo intrigi marunte ce promit o amplificare insutita. In mare, cartea e una placuta, dar nu chiar pe placul meu. 🙂 Acum o astept pe urmatoarea sperand sa imi hraneasca acea pofta de actiune.

Titlu românesc: Vampirii din Morganville #7, Stingerea
Titlu original: Morganville Vampires #7, Fade Out
Autor:  Rachel Caine
Editura românească: Leda
Număr de pagini: 377

Traducător: Adrian Deliu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s