“Invidie” ne readuce în înalta societate a New York-ului.


Cea de a treia parte din seria Lux a Annei Godbersen va apărea în curând în format hardcover la Nemira!

Anna Godbersen s-a născut pe 10 aprilie 1980 în Berkeley, California şi a studiat engleza şi scrierea creativă la Colegiul Barnard din Manhattan. După absolvire, a lucrat pentru revista Esquire ca asistentă a editorului literar şi, de asemenea, a publicat recenzii de cărţi pe site-ul revistei. În prezent, este critic literar pentru New York Times Book Review.

Şi-a început cariera de scriitoare în 2007, când a publicat Lux, bestsellerul cu care şi-a început seria cu acelaşi nume. Au urmat SuspiciuniInvidia şi Splendor, toate având un succes fantastic.

După un an, a început o nouă serie, Bright Young Things. Până acum, a publicat primele două părţi, Bright Young Things şi Beautiful Days, iar la sfârşitul acestui an va apărea şi cea de-a treia parte, The Lucky Ones.

Povestea seriei Lux are loc în Manhattan-ul secolului al nouăsprezecelea, într-o lume a luxului şi a decepţiei. Înalta societate este guvernată de iubiri interzise şi intrigi complexe, aparenţele sunt tot ce contează, iar încălcarea codului social este păcatul suprem.

Într-un interviu acordat siteului Spinebreakers, dedicat adolescenţilor care iubesc lectura, Anna spunea că cel mai important pentru un scriitor e să citească tot timpul, pentru că aşa va învăţa multe, şi să nu îi fie teamă să se întrebe de ce un autor îşi spune într-un anume fel povestea sau de ce îşi construieşte într-un anume fel propoziţile.

Atunci când scrie un roman, Anna spune despre ea că este entuziasmată, înfricoşată, înfometată după scrierile altora, înfometată după snaksuri, somnoroasă, indolentă, vulnerabilă, distrasă şi animată.

Sursa: Blogul Nemira.

Reclame

4 comentarii la ““Invidie” ne readuce în înalta societate a New York-ului.

 1. Sookie spune:

  M-am bucurat mult cand am vazut stirea asta! Am crezut la un moment dat ca au abandonat seria cei de la Nemira…

 2. Lori Wu spune:

  De cand o asteptam!

 3. Madda Ilade spune:

  Yeeey! In sfarsit! ❤

 4. geta spune:

  in sfarsit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s