Carpe Corpus, VM6 – Rachel Caine


„Favorit malefic. Lui Claire nu ii placea sa se considere astfel, insa Eve ii aruncase in fata epitetul, ultima data cand mai vorbisera. Si , desigur, ca intotdeuna, Eve avea dreptate.”

Sa ajungi din cea ce lupta pentru bine in cea care ajuta raul nu e deloc usor, mai ales cand o faci impotriva vointei tale. Dar Claire nu poate face nimic: a ajuns o jucarie in mainile lui Bishop. Insa pentru cat timp?

Totusi, pentru moment, Bishop se distreaza de minune chinuind-o pe Claire. Se foloseste de ea pentru a distruge farama de echilibru ramasa in Morganville. Culmea e ca reuseste: totul se schimba si cu Claire pe post de papusa principala, el face din Morganville locul lui de joaca.Si totusi, in spatele papusarului Bishop, Amelie isi tese si ea propriul plan pentru salvarea orasului.

Cat despre romance, ei bine autoarea ne ofera in volumul acesta toate lucrurile de care ne-a „privat” in cel precedent. Relatia lui Claire cu Shane nu putea fi mai stransa. Cei doi sunt mai apropiati ca oricand, desi Shane este inchis alaturi de tatal sau. Tot legat de relatii, cea dintre Eve si Michael evolueaza si ea. Ceea ce pana in volumul 3 mi se parea a fi ceva infantil, o joaca, se transforma din ce in ce mai mult in ceva profund. Cei doi ma surprind mereu.

Un alt personaj care continua sa am surprinda este Myrnin. El e unul dintre acele personaje de care cu siguranta nu m-as satura niciodata. Ma intriga din ce in ce mai mult. El e sarea si piperul actiunii, dupa parerea mea. Deloc tipic, ma face sa cred ca e singurul exemplar dintr-o alta specie de vampiri.

Volumul sase mi se pare cel mai bun de pana acum. Cu Claire trecuta de partea cealalta, totul o ia razna, si autoarea nu te lasa sa respiri pana la final.Singura intrebare pe care o aveam in minte si la care cautam cu disperare raspuns inainte de a incepe sa citesc era „ Cine va ramane?” ( viu, la asta ma gandeam). Si intrebarea a ramas pana in ultimele pagini.

Titlu romanesc: Carpe Corpus
Titlu original: Carpe Corpus
Autor: Rachel Caine
Editura romaneasca: Leda
Editura originala:  NAL Jam

Traducator: Adrian Deliu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s