In memoria lui Steve Jobs


Probabil ca multi dintre voi ati aflat de la televizor sau de pe internet ca Steve Jobs, geniul care a fondat compania Apple, cel care a revolutionat domeniul calculatoarelor si al telefoanelor mobile, s-a alaturat celor vesnici. Desi nu stiam foarte multe despre el, vestea m-a socat. Am pierdut inca o persoana geniala, un om care a marcat generatia noastra. Mai jos va las cateva imagini cu Steve Jobs, dar si o carte care sa ne ajute sa intelegem mai bine viata lui : „In mintea lui Steve Jobs de Leander Kahney.

 

 Steve Jobs, geniul inovator, cel care a creat Apple Computer Inc. impreuna cu Steve Wozniak, si‑a transformat trasaturile personalitatii intr‑o filozofie de afaceri. Cartea aceasta va arata cum a reusit.

 Intr‑o cariera care se intinde pe patru decenii, Steve Jobs a revolutionat domeniile calculatoarelor, filmelor de animatie si muzicii. Unii il venereaza ca pe un zeu. Pe de alta parte, sunt legendare povestile despre teribilele lui accese de furie si, in general, despre comportamentul sau dificil.

 In mintea lui Steve Jobs exploreaza personalitatea fascinanta a lui Steve, pentru a descoperi secretele rezultatelor lui incredibile. In pofida multor insusiri pe care unii le-ar considera defecte, el a condus companiile Apple si Pixar spre triumf si a devenit miliardar prin propriile sale puteri. Si-a atras clienti loiali pana la fanatism si a asigurat managementul unora dintre brandurile cele mai puternice din lume.

Leander Kahney, autorul principal al site‑ului Cult of Mac, a scris o carte unica, partial biografie, partial ghid de leadership, o carte incitanta, care se citeste pe nerasuflate.

O puteti comanda de aici.

R.I.P Steve Jobs.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s