Puterea celor sase de Pittacus Lore – Din 10 septembrie in librarii


Cartea poate fi precomandata aici de pe site-ul editurii Nemira cu o reducere speciala de 35% la doar 25,94 RON.Evenimentele din această carte sunt reale.
Numele şi locurile au fost schimbate pentru a i proteja pe cei şase lorici care rămân ascunşi.
Există într adevăr alte civilizaţii.
Unele dintre ele încearcă să vă distrugă.

EI
SUNT TOT MAI APROAPE.

EI
SUNT PE URMELE NOASTRE.

EI
ŞTIU DESPRE VRAJĂ.

EI
ŞTIU DESPRE MOŞTENIRILE NOASTRE.

EI
ŞTIU PREA MULTE CA SĂ PUTEM CREDE CĂ

NOI
VOM MAI FI VREODATĂ ÎN SIGURANŢĂ.

NOI
TREBUIE SĂ NE GĂSIM UNII PE ALŢII.

NOI
TREBUIE SĂ NE UNIM.

NOI
TREBUIE SĂ LUPTĂM ŞI SĂ CÂŞTIGĂM.

NOI SUNTEM ULTIMUL BASTION

Stiu! Dunga aia neagra.Daca era si la primul volum, nu era nicio problema. Asta e. Important e continutul, care traducatoarea spune ca este mai bun decat primul. Cartea are 450 de pagini, format 150 x 220 mm, traducere : Ana- Veronica  Mircea.

Si aici aveti si un mic fragment din carte:

Lucrurile se petrec atât de repede încât n-am timp să conştientizez totul, scenele sunt proiectate la întâmplare, de parcă o bobină cinematografică s-ar derula nebuneşte. Sam e trântit la pământ, din spate, de un tip cu o mască de gaze. Între umerii hainei lui albastre scrieFBI. Cineva îşi înfăşoară braţele în jurul lui Sarah şi o smulge de lângă mine. O cochilie metalică alunecă pe iarbă şi-mi aterizează la picioare, iar fumul alb care i se înalţă din ambele capete îmi arde ochii şi gâtlejul. Nu mai văd. Îl aud pe Sam sufocându-se. Mă îndepărtez de recipientul de tablă împleticindu-mă şi cad în genunchi, alături de un tobogan de plastic. Când ridic capul, mă văd înconjurat de o duzină de poliţişti, toţi cu armele scoase. Mascatul care l-a trântit pe Sam i-a pus genunchiul pe spate. Dintr-un megafon tună o voce:
– Nu mişca! Pune mâinile pe creştet şi întinde-te pe burtă! Eşti arestat!
Când îmi ridic mâinile pe creştet, prind viaţă pe neaşteptate maşinile care, de când am ajuns aici, au fost tot timpul parcate pe stradă; farurile li se aprind, pe bordul fiecăreia fulgeră lumini roşii. De după colţ apar în scrâşnet de cauciucuri maşini de poliţie şi un vehicul blindat, cu inscripţiaswat în lateral, sare peste bordură şi frânează în mijlocul terenului de baschet. Mai mulţi bărbaţi strigă şi coboară într-un ritm alarmant. În jurul încheieturilor mâinilor mi se închid cătuşe. Deasupra capului se aude huruitul unui elicopter.
Mintea mi se agaţă de singura explicaţie pe care-o poate găsi.

Fragment preluat de pe blogul traducatoarei.

Reclame

6 comentarii la “Puterea celor sase de Pittacus Lore – Din 10 septembrie in librarii

 1. Andra spune:

  Nu am citit-o ,dar cred ca e foarte interesanta!

 2. Vero spune:

  Apreciez prezentarea făcută cărţii şi faptul că a fost menţionat şi numele traducătorului, dar aş fi apreciat şi mai mult dacă ar fi existat şi un link la blogul meu, de unde a fost preluat fragmentul (e imposibil să fi selectat din volum exact acelaşi fragment, coincidenţa e prea mare!)
  Şi, apropo, când şi unde am spus că e mai bun decât primul? 😛

  • Alex spune:

   Fragmentul l-am luat de pe blogul dumneavoastra,sper ca nu este nicio problema. O sa pun imediat si un link. In legatura cu afirmatia cum ca ati fi zis ca e mai bun decat primul, am citit pe Blogul Fan-ului SF. 🙂

   • Vero spune:

    Nu e o problemă, însă corect este ca atunci când preiei ceva să spui de unde 🙂

    Fan-ul SF e uneori atât de entuziast, încât le atribuie altora părerile lui – în privinţa asta nu e o sursă sigură, dacă nu-şi susţine afirmaţiile adăugând un link ca dovadă 😀
    Cartea e, după părerea mea, cam la acelaşi nivel cu prima – mi-e greu să spun dacă puţin mai jos sau puţin mai sus, fiindcă există şi plusuri şi minusuri.

   • Alex spune:

    Am inteles, de acum o sa pun mereu link-ul, nu o sa se mai repete. Va multumesc din suflet pentru parerea dumneavoastra despre carte, e o onoare sa o aud personal. De cand am terminat seria Jocurile Foamei,cand vad numele dumneavoastra la traducerea unei carti, acesta imi inspira incredere pentru ca am vazut ca sunteti foarte buna in ceea ce faceti!

   • Vero spune:

    Mulţumesc şi eu pentru apreciere! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s