Colectia „Carti Romantice” intre 1-15 august


Comori tainuite – Nora Roberts

Hotărât lucru, Jed Skimmerhorn, noul chiriaș al frumoasei Isadora Conroy, este un tip ciudat. Taciturn, coleric, întru totul dezagreabil și, în plus, plin de secrete. De ce și-a abandonat excelenta carieră de polițist? De ce și-a părăsit familia bogată și splendida locuință, pentru a se instala într-un apartament cu chirie și a-și petrece timpul antrenându-se cu halterele? Nimeni nu știe. Dar Isadora are propriul magazin de antichități, o familie iubitoare și o viață frumoasă și plină de afecțiune. Nici o legătură cu frumosul Jed, dacă nu ar interveni între ei o puternică atracție și acțiunea criminală a bogatului și puternicului Finley, un colecționar de artă pasionat, dar complet lipsit de scrupule când vine vorba să-și recupereze obiectele pierdute.

Stea incontestabilă a literaturii feminine, Nora Roberts cucerește din nou publicul cu o poveste plină de secrete, acțiune și pasiuni dezlănțuite.

Evadarea – Barbara Delinski

Romanul Evadarea exploreaza incertitudinile unei femei si confruntarea ei dramatica cu propriile nerealizari. Visandu-se in copilarie drept o femeie implinita, cu o cariera stralucitoare si un sot mai mult decat iubitor, Emily Aulenbach, protaganista acestei povesti, se trezeste la 30 de ani in postura unui avocat cu un traseu profesional sub-mediocru si o viata de familie lipsita de stralucirea si afectiunea dorite. Intr-un gest impulsiv, Emily se trezeste intr-o dimineata… cu gandul evadarii din propriul destin si, fara niciun plan sau cuvant in plus, isi paraseste familia si locul de munca.

Celebritate – Jackie Collins

Celebritate, cel mai recent roman al autoarei, o are drept protagonista pe Annabelle Maestro, o fata rasfatata, pentru care viata nu inseamna decat un sir interminabil de petreceri, rochii scumpe si vacante de lux. Marcată de lipsa de afecțiune și de grijă a părinților ei extrem de bogați, dar foarte preocupați de propria existență, Annabelle intra intr-un anturaj cel putin dubios si devine iubita lui Frankie – un macho dependent de droguri care îi creează, în mod previzibil, o mulțime de probleme. În paralel, prietenele ei din liceu, Denver Jones și Carolyn Henderson, se confruntă cu situații pline de suspans. O carte spectaculoasa, un bestseller international care te tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina.

Ce parere aveti de urmatoarele aparitii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s