Strania Poveste a lui BENJAMIN BUTTON


” O poveste de dimensiuni epice care contemplează… naşterea, moartea şi mai presus de toate iubirea „

Strania Poveste a lui Benjamin Button este un film unic,poate şi cea mai bună producţie cinematografică din anul 2008.

Câştigător a 3 premii Oscar : Cea mai bună scenografie , Cele mai bune efecte vizuale şi Cel mai bun machiaj – acest lucru nu poate decât să arate calitatea superioară a acestui film,care nu trebuie ratat de nimeni fiindcă are o poveste mult prea interesantă,din care putem învaţa foarte multe lucruri.

Printr-o poveste emoţionantă,frumoasă şi captivantă prin felul în care este narată – lin precum într-un vis – filmul ne provoacă să ne imaginăm cum ar fi viaţa scursă în sensul invers al acelor de ceasornic, de la tinereţe la bătraneţe, de la rău spre mai bine.

„M-am născut în împrejurări neobişnuite” . Aceasta este prima propoziţie cu care începe filmul,care ne prezintă viaţa unui om care s-a născut octogenar şi care în loc să îmbătrânească, într-un mod ciudat, începe să întinerească,pentru a sfârşi ca un bebeluş. Pe mine filmul m-a impresionat puternic şi într-un mod plăcut, dar pe parcursul acestuia am avut un sentiment de tristeţe datorită dramei inevitabile care avea să se întample. Benjamin se naşte bătrân,dar pe măsură ce el înaintează în vârsta întineririi, toţi prietenii şi familia lui merg exact în sens invers, spre moarte. Iar el rămane singur. Şi tocmai prin această anomalie a lui, el nu are voie nici măcar să se îndrăgostească sau să facă copii pentru că el , însuşi , va deveni unul. Iar timpul cu persoana iubită este limitat de asemenea, este doar o perioadă de timp în care amândoi au aproximativ aceeaşi vârstă, apoi o iau în sensuri exact opuse. Dupa cum probabil bănuiţi, Benjamin se va îndrăgosti, iar el si Daisy vor trăi o minunată şi în acelaşi timp tragică poveste de dragoste. Mi-a plăcut foarte mult cuplul Brad Pitt şi Cate Blanchett în ipostaza de suflete-pereche.

Strania Poveste a lui BENJAMIN BUTTON este inspirat după nuvela lui  F. Scott Fitzgerald , care ne sfătuieşte să trăim clipa prezentă la maxim şi să ne bucurăm de momentele frumoase din viaţă, să fim mulţumiţi cu ce avem, chiar dacă viaţa e grea fiindcă nu putem ştii niciodată ce ne aduce ziua de mâine.

În concluzie, acest film este deosebit şi l-aş adăuga cu siguranţă în ” TOP 100 de FILME de văzut într-o VIAŢĂ„. Aşa că dacă vreţi să cunoaşteţi şi să vedeţi o poveste de viaţă adevarată transpusă într-un fantasy remarcabil , puteţi să vă achiziţionaţi propriul DVD cu film de aici, de pe site-ul PROVIDEO la doar 39,90 lei. Pe lânga film, puteţi afla multe lucruri interesante despre realizarea acestuia , cu discul bonus care conţine toate elementele speciale : Strania Poveste a lui Benjamin Button: 14 Mini-Documentare în Spatele Scenelor: Prefată, Dezvoltare şi Pre-Productie, Tech Scout, Partea 1 si 2 din Producţie, Design Costume, Înregistrări, Efecte Vizuale (Benjamin, Întinerirea, Chelsea, Lumea Simulată), Design Sunet, Instrumentele lui Desplat, Premiera / Galerie Foto: Storyboard, Scenografie, Costume, Producţie / Trailere si Spoturi TV.

Durata filmului: 166 min
Nota: 10

Anunțuri

8 comentarii la “Strania Poveste a lui BENJAMIN BUTTON

 1. RRoxana spune:

  Un film memorabil. Mi-a placut la nebunie.

 2. Andreea spune:

  Si mie mi-a placut foarte mult.

 3. Miky~Crys spune:

  Probabil [sau mai mult ca sigur] filmul e grozav 😡
  Totusi… nu pot sainteleg cum o biata femeie poate naste un batran O.O Banuiesc ca asta ar fi explicatia care se leaga de titlu.. Oricum, ideea asta e geniala 😡

 4. Elena spune:

  Mi-a placut mult acest film.L-am vazut acum 2 saptamani pe HBO.

 5. izabela spune:

  …wow…deci mie mi s-a parut superb filmul,….:X

 6. yukiblack spune:

  Mi-a placut foarte mult filmul! sper sa gasesc si cartea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s