Exercitii pentru fericire – Adriana Petrescu


„Fericirea este o stare pe care trebuie sa o descoperi in tine”. “Sa invatam sa fim fericiti!” este indemnul pe care ni-l lanseaza specialista in psihologie si comunicare Adriana Petrescu odata cu publicarea cartii “Exercitii pentru fericire”. Si pana la urma trebuie sa invatam acest lucru? Sau de fapt putem fi fericiti oricand ne dorim acest lucru cu adevarat?

Volumul „Exercitii pentru fericire” nu isi propune sa schimbe vieti. Dar isi propune sa ne ajute pe noi sa realizam cat de importanta e fericirea, acea stare naturala in care te simti bine in pielea ta si cat de mult ne-ar schimba viata daca am avea-o. E greu de obtinut? Nu. Vine singura? Nu. Trebuie sa ne-o dorim, ci nu sa asteptam sa ne-o ofere cineva pe tava.

Carticica Adrianei Petrescu nu-si propune sa schimbe vieti, ci incearca sa ne ajute sa invatam sa fim fericiti, sa ne bucuram chiar si de lucruri marunte in asteptarea celor marete, sa nu privim fericirea ca un lucru imposibil.

Aceasta carte reprezinta un imbold pentru cei care isi doresc sa redescopere fericirea ascunsa in ei. Pe mine m-a ajutat intr-o mare masura sa nu mai pun la suflet toate nedreptatile vietii si sa ma bucur de ceea ce am in acest moment. Sa ne auzim fericiti!

Titlu: Exercitii pentru fericire
Autor: Adriana Petrescu
Editura: Tritonic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s