Cum se scrie un bestseller – Monica Ramirez


 “Oricine poate deveni scriitor, cu conditia sa simta in adancul sufletului ca are ceva important de spus”

“Cum se scrie un bestseller –Tehnica americana pentru a transforma o idee intr-un roman de succes” este un volum aparut la editura Tritonic, scris de Monica Ramirez, care ne ajuta sa realizam ca fiecare om are in adancul sufletului o poveste unica si originala de spus, o carte de scris, ceva de aratat lumii, el trebuie doar sa cunoasca anumite reguli pentru a invata cum sa spuna cat mai bine acel lucru.

Mi s-a parut foarte interesanta aceasta carte fiindca ne arata atat de multe aspecte in privinta unei carti, pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie si sa fii atent, la care nu m-am gandit niciodata. Acest mic volum nu ne spune o poveste si de aceea unora s-ar putea sa li se para plictisitoare.

Cartea Monicai Ramirez ne invata sau macar ne arata pasii in creerea propriei noastre povesti, pasi importanti precum: povestea sa nu plictiseasca cititorii: sa facem descrieri scurte si precise, sa ne facem dinainte un plan de lucru, care sa contina cam tot ce vrem sa adaugam in carte, chiar daca pe parcursul acesteia vom mai sterge/ adauga noi idei, etc.

“Nu e usor sa va faceti cuvintele sa cante, stiu asta. Dar singurul mod posibil de-a fi si a ramane scriitor este sa incepeti si sa continuati sa scrieti. Pentru un scriitor adevarat, scrisul nu reprezinta ceva ce face din cand in cand, ci o nevoie mai puternica decat foamea, ori setea.”

Recomand aceasta carte tuturor, dar mai ales celor care si-au pus vreodata intrebarile: “Ce-ar fi daca as scrie si eu o carte? As putea? Ar avea succes?” Nici eu nu stiu. Incercam impreuna!

Titlu: Cum se scrie un bestseller
Autori: Monica Ramirez
Editura: Tritonic

Anunțuri

6 comentarii la “Cum se scrie un bestseller – Monica Ramirez

  1. Tim RONIN spune:

    O carte excelenta!!!

  2. RRoxana spune:

    Pare interesanta, insa nu ii prea vad rostul si importanta. Daca ai sange de scriitor nu ai avea nevoie de niciun astfel de ghid!

  3. Alle spune:

    si eu m-am apucat sa scriu o carte si mi-ar face placere sa o citesc.Stii cumva cat costa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s