Concurs Awakened


UPDATE: Concursul se prelungeste pana pe 31 iulie.

Esti pasionat de carti? Ai citit pe nerasuflate bestsellerul Casa Noptii? Astepti cu sufletul la gura volumul VIII? Ei bine, pentru a-ti face asteptarea mai usoara, Litera si blogul The Search For Something More te provoaca la realizarea copertei Awakened, volumul VIII din seria Casa Noptii.

Cu alte cuvinte, daca esti sau cunosti un baiat care sa corespunda descrierii personajului Rephaim din acest bestseller, atunci vei aparea pe coperta volumului VIII. Cum faci asta? Simplu: trebuie sa vrei! Bine, bine, ar mai fi si alte cateva conditii, si anume: sa ai peste 18 ani, sa garantezi ca fotografia trimisa drept dovada iti apartine, sa te potrivesti descrierii fizice din carte (par saten-brunet, aspect fizic placut ,corp atletic.). Daca e totul bifat, atunci trimite-ne fotografia ta pe concurs@litera.ro si ai mari sanse sa fii pe prima coperta a volumui VIII din bestsellerul Casa Noptii!

Concursul se desfasoara de pe 28 iunie pana pe 11 iulie, iar pozele se vor posta pe blogul editurii pe 12 iulie 2011. Intre 12-15 iulie se va vota fotografia castigatoare si pe 19 iulie se anunta fericitul castigator. Pe langa onoarea de a aparea, in premiera, pe coperta volumului 8, Awakened, castigatorul va primi volumul cadou, din partea editurii Litera.

Si pentru ca vrem si noi sa va vedem, dupa ce trimiteti pozele editurii Litera, va rugam sa le trimiteti si pe adresa blogului: thesearchforsmthmore @yahoo.com.

Va urez mult succes!


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s