Noutati NEMIRA – Iunie


SINOPSIS

Un roman remarcabil și tulburător, original și incitant, o poveste uimitoare pe care-o citești într-adevăr doar cu inima. Şi asta pentru că Dov Silverman are curajul să rostească întrebările pe care abia dacă te încumeţi să le gândeşti: cine prevalează în lupta dintre Bine și Rău? Există viață dincolo de moarte? În final, cititorule, poate vei decide că Satana este învins. Însă continuarea, marcată printr-o ciudată întorsătură mistică, rămâne să o stabilești tu. Doar atunci când vei fi citit ultima pagină vei putea lua o hotărâre în privința viitorului omenirii. DESPRE AUTOR Dov Silverman câştigătorul prestigiosului premiu japonez Suntory pentru literatură de suspans, s-a născut în Brooklyn, New York. A luptat în Marina Statelor Unite în războiul din Koreea. În timp ce lucra în schimbul de noapte la Căile Ferate din Long Island, a terminat cum laude studiile superioare la Stony Brook University. În 1972 s-a mutat la Safed, în Israel, centrul misticismului iudaic. În prezent, Dov Silverman este director de liceu, după ce a fost consilier la primăria oraşului Safed. Soţia sa, Janet, i-a fost şi editor în cei mai bine de cincizeci de ani de când trăiesc împreună. Cabalistul este cel de-al optulea său roman.

CABALISTUL de Dov Silverman

Traducator: Lucian Mihai Popa

Colectia: Suspans

Numar pagini: 352

Format: 107 x 178 mm

SINOPSIS

Bine ai venit în Upper East Side, New York City, unde eu şi prietenele mele obţinem ce vrem, când vrem şi cu cine vrem – chiar dacă unii tipi sunt deja sunt luaţi. Intră în lumea Gossip Girl – o lume în care să dai o petrecere de rămas-bun înseamnă să închiriezi un autobuz pentru două sute dintre cei mai apropiaţi prieteni, în care gelozia şi trădarea sunt mereu oaspeţi de onoare. „Există un singur lucru mai rău decât să se vorbească despre tine, anume să nu se vorbească despre tine.“ – Oscar Wilde „O plăcere obraznică şi vinovată. Cartea asta are chiar efectul bârfei: odată ce o începi, e greu să te mai opreşti.“ – Publishers Weekly Delicios de răutăcioasă şi de captivantă.- Kirkus

DESPRE AUTOR

Cecily von Ziegesar s-a nascut in 1970 la New York. Dupa ce a absolvit Colby College, Cecily von Ziegesar a lucrat timp de un an la un post de radio din Budapesta, apoi s-a întors in Statele Unite pentru a urma cursurile de creative writing la Universitatea din Arizona. In 2002 a inceput sa publice seria Gossip Girl din care au fost publicate pana in prezent treisprezece volume. Seria a fost tradusa in treizeci si trei de tari si a devenit un fenomen international..

NU MA UITA! de Cecily Von Ziegesar

Traducator: Dorina Tataran

Colectia: Nemira Junior

Numar pagini: 400

Format: 107 x 178 mm

SINOPSIS

Romanul Carrie (1974) a fost, initial, respins de mai multe edituri. Descurajat, Stephen King il arunca la cos, insa cea care salveaza manuscrisul este sotia sa, Tabby, care-i recomanda cateva modificari ce presupun si o extindere a romanului. Carrie se dorise mai mult un roman psihologic despre universul interior al femeii, cu cateva elemente oculte si violente, insa volumul apare in siajul romanelor The Exorcist de William Peter Blatty si The Other de Thomas Tyron, intregind astfel o trilogie a fetelor demonice. In 1976 romanul s-a bucurat de o excelenta ecranizare produsa de casele Red Bank si United Artists, in regia lui Brian De Palma. “Carrie a fost primul roman al unui scriitor care avea sa transforme cele mai atroce cosmaruri ale cititorilor in visuri de aur pentru editorii sai.” Bill Thompson, primul sau editor Carrie, Carrietta White, este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin pentru ea o tortura mentala din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta si brutala. Cand disperarea interioara ajunge la apogeu, Carrie isi redescopera o putere inspaimantatoare – telekinezia – care o transforma intr-un demon razbunator. Caci poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.

„Ca numar de crime comise de o adolescenta de-a lungul unei carti, Carrie stabileste in mod cert un nou record.” Psychology Today

„Carrie concureaza la titlul de cea mai sangeroasa carte a anului.” Library Journal

CARRIE de Stephen King

Traducator: Mihnea Columbeanu

Colectia: Suspans, Stephen King

Numar pagini: 192

Format: 165 x 245 mm

Reclame

Un comentariu la “Noutati NEMIRA – Iunie

  1. Andra spune:

    Foarte interesante cartile! ;x

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s