A doua luna plina de Kelley Armstrong


 „A doua luna plina” este cartea a doua din seria Femei din Lumea de Dincolo de Kelley Armstrong. De la prima pagina povestea Elenei si a lui Clay m-a fascinat, mai ales fiind vorba despre varcolaci. 🙂

Cartea a doua nu se lasa mai prejos decat prima, ba chiar o intrece prin actiune si personaje, deoarece autoarea s-a gandit la mai multa actiune si la mai multe creaturi: vampiri, semi-demoni, samani, vrajitori, vrajitoare si multi altii. Insa, ce m-a dezamagit intr-un fel, este faptul ca personajele principale, Elena si Clay sunt despartite aproape toata cartea. In prima carte s-a insistat mai mult pe relatia dintre cei doi, pe cand acum s-a insistat mai mult pe Elena si celelalte creaturi.

Totul incepe cand Elena da peste un articol despre varcolaci si este nevoita sa investigheze daca cineva aflase despre ei sau nu. Se intalneste cu o vrajitoare si „nepoata” ei, Ruth si Paige, care o cunosteau pe Elena si incearca sa o avertizeze in legatura cu o organizatie care rapea si captura fiinte supranaturale.

La inceput Elena este sceptica, dar sfatuindu-se cu cei din Haita, accepta sa se intalneasca cu vrajitoarele si acolo descopera mult mai multe fiinte supranaturale, decat si-ar fi putut imagina vreodata. Ea credea ca varcolacii sunt singura specie pe langa cea a oamenilor, insa i se dovedeste contrariul.

Toti incep sa fie mai precauti, sa nu lase urme, stiind ca cineva e pe urmele lor. Dar, intr-o intrecere, Elena si Clay pierd legatura si Elena este rapita.

Din acest punct incepe adevarata actiune, dar nu va spun prea multe, trebuie sa cititi ca sa aflati. Veti fi fericiti, tristi, veti simti exact ce simt personajele.

Un citat care pe mine chiar m-a facut sa simt ce simte Elena este acesta:

„Winsloe a aruncat plicul spre mine. Cazut jos, m-am aplecat dupa el, rupandu-l si scotand continutul. Trei poze ale unui lup. Un lup cu parul auriu si ochi albastri. Am simtit un nod in gat. „

Mie mi-a placut foarte mult aceasta continuare, de-abia o astept si pe urmatoarea si sper ca v-am convins sa incepeti aceasta serie geniala.

Titlu romanesc:  A doua luna plina
Titlu original: Stolen
Autor: Kelley Armstrong
Editura romaneasca: Tritonic
Editura originala: Viking Press

Traducator: Raluca Mateescu

Reclame

2 comentarii la “A doua luna plina de Kelley Armstrong

  1. ioana spune:

    mi-a placut prima carte dar cea de a doua nu am citit-o inca 😦

  2. aayodelia spune:

    O carte superba! :X As citi-o iar si iar si nu m-as plictisi de ea :X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s