LITERA te trimite la Viena!


COMUNICAT DE PRESĂ

 

 Litera te trimite în vacanţă la Viena şi îţi oferă 35% reducere pentru orice titlu!

 Bucureşti, 14 aprilie 2011

 Litera întâmpină Sărbătorile Pascale cu reducere de 35% pentru orice titlu de pe site-ul http://www.litera.ro. În perioada 15-26 aprilie, oricine cumpără de pe site-ul editurii Litera beneficiază de o reducere de 35 %, alături de înscrierea în tombola pentru câştigarea unei excursii la Viena.

Excursia este pentru două persoane şi va avea loc în perioada 19-23 mai. Câştigătorul nu trebuie să îşi aducă cu el decât buna dispoziţie şi dorinţa de a vizita Viena, totul fiindu-i asigurat – transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar şi un voucher de 25 euro/persoană pentru următoarea vacanţă în care va merge prin Alsys Travel.

Viena, capitală a Austriei, păstrează încă atmosfera de lux şi grandoare specifică unui oraş cu adevărat imperial. Câştigătorul tombolei Litera va putea urma traseul regilor şi reginelor, vizitând splendidul palat Schonbrunn, reşedinţa de vară a împărătesei Sisi sau Palatul Imperial, care până în 1918 a fost reşedinţa împăraţilor Habsburg. Viena este totodată o adevărată capitală a lumii moderne, cu magazine luxoase şi restaurante primitoare. Centrul oraşului este în jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe străduţe pietonale. Nu departe este şi uriaşa roată, devenită un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele căreia se poate admira întreg oraşul.

 * * *

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, încă de la înfiinţare, coerenţă editorială şi respect faţă de cititori. Astăzi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru mulţi cititori un reper şi o certitudine – un reper al calităţii şi o certitudine a valorii.

 

 

Pentru alte informaţii: Georgiana Sandu – Specialist PR, Editura Litera, telefon 021 319 63 90 / 0758 035 545; g.sandu@litera.ro

Reclame

3 comentarii la “LITERA te trimite la Viena!

  1. ioanaraluk95 spune:

    ce mai promotie… 😀
    dar am o intrebare….numa pe site e reducere?

  2. Oanna spune:

    Foarte faina promotia editurii Litera…cred ca voi profita de ea pentru a-mi lua Angelologia pe care am pus ochii de multa vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s