Noutati Litera!


O femeie împlinită de Danielle Steel

 

Copertă: broşată
Număr pagini: 400
Data apariţie: 14 martie 2011
Sinopsis:

Victoria Lawson, o fată dolofană cu păr blond, ochi albaştri şi trăsături banale, se simte o străină în familie şi într-un oraş în care fizicul înseamnă totul. Tatăl ei, Jim, este înalt şi zvelt, iar mama, Christina, o brunetă minionă şi graţioasă. În comparaţie cu Gracie, sora considerată de toată lumea perfecţiunea întruchipată, tânăra rămâne pentru părinţii ei „prăjiturica noastră de probă”. Dar o întâlnire întâmplătoare, o trădare incredibilă şi o confruntare în familie marchează un punct de cotitură în existenţa celor două surori, iar  Victoria va fi pusă în faţa unei provocări majore: să se accepte pe sine aşa cum este, să fie mulţumită de ea însăşi şi să fie mândră de victoriile obţinute cu atâta trudă. Voinică sau nu, este o femeie minunată, fapt pe care îl descoperă şi ea în cele din urmă.

Noul roman al lui Danielle Steel celebrează, într-o manieră emoţionantă şi incisivă, virtuţile frumuseţii neconvenţionale şi pune într-o nouă lumină chestiunea spinoasă a greutăţii corporale şi impactul său asupra respectului de sine şi relaţiilor de familie.

580 de milioane de cărţi vândute în 47 de ţări!

Cel mai vândut autor în viaţă din toate timpurile!

 

Sarah Kay și prietenii ei de Sarah Kay Sarah Kay și poveștile ei năzdrăvane


 

Număr pagini: 112
Data apariţie: 15 martie 2011
Sinopsis:

 

Sarah Kay şi prietenii ei

Vino ÎN GRĂDINĂ,

avem PRIETENI IUBITORI,

care ştiu CUVINTE DE ALINT,

ne sunt PRIETENI PE VIAŢĂ,

împart cu noi JUCĂRIILE PREFERATE,

adoră să iasă ÎN MIJLOCUL NATURII,

dar ştiu să facă şi… PUŢINĂ GOSPODĂRIE!

În aceeaşi serie:

Sarah Kay şi poveştile ei năzdrăvane

Sarah Kay ilustrează un univers romantic şi naiv, cu fetiţe încântătoare şi tineri domni cu maniere frumoase. Cu alte cuvinte, copilăria fericită, plină de dulceaţă şi de tandreţe… Desenele ei înfăţişează toate temele îndrăgite de copii: prietenie, natură, animăluţe drăgălaşe, jocuri.

Cu stilul său unic şi autentic, Sarah Kay a făcut să viseze milioane de copii din lumea întreagă.

 

Astept raspuns de Dan Chaon
 

Zeci de vieţi mai puţin însemnate nu făceau oare cât o viaţă importantă?

Tânăra Lucy Lattimore îşi părăseşte familia şi fuge din micuţul oraş Pompey, Ohio, împreună cu charismaticul ei profesor de istorie, George Orson, hotărâtă să-şi schimbe viaţa. Miles Chashire se află permanent în căutarea lui Hayden, fratele geamăn dispărut de mai bine de zece ani. Când află adevărata identitate a tatălui său, Ryan Schuyler părăseşte campusul universităţii şi se îndepărtează tot mai mult de propria existenţă, care îi apare dintr-odată lipsită de substanţă.

Vieţile a trei necunoscuţi se întrepătrund într-o manieră subtilă şi cu consecinţe extrem de surprinzătoare, într-un thriller memorabil, în care trecutul este inventat şi reinventat, iar viitorul pare seducător de ofertant şi totodată primejdios de încâlcit.

“Un thriller incredibil de provocator… Vei fi fascinat de la început până la sfârşit.” People

“Chaon nu încetează niciodată să ne uimească.” Library Journal

“Romanul pendulează între criză şi furt de identitate şi construieşte gradat o ţesătură inteligentă şi subtilă între cele trei poveşti.” The Washington Times

“Dincolo de strălucirea poveştii se află o inimă care bate, una care merită să fie cunoscută.” Chicago Sun-Times

Profețiile Maya pentru 2012 de Gerald Benedict


Număr pagini: 174
Data apariţie: 14 martie 2011
Se va sfârşi oare lumea odată cu solstiţiul de iarnă al anului 2012?
Cu mii de ani în urmă, învăţaţii maya au prezis că, la data de 21.12.2012, un eveniment de proporţii cataclismice va pune capăt civilizaţiei actuale, dând, poate, naştere alteia noi. Pe măsură ce data fatidică a împlinirii profeţiei se apropie, subiectul este tot mai mediatizat şi capătă amploare.
Detaşându-se de literatura de senzaţie şi de teoriile fataliste ale aşa-zisei „apocalipse după maya“, cercetătorul britanic Gerald Benedict, specialist în religie comparată şi filosofie, îşi propune să analizeze celebrele profeţii dintr-o perspectivă realistă, bine documentată, asigurându-ne că acestea nu pot fi înţelese altfel decât plasate în contextul străvechii culturi şi civilizaţii maya. Autorul pune la îndoială interpretarea conform căreia viaţa pe Pământ, aşa cum o cunoaştem, se va sfârşi în 2012. Dimpotrivă, în opinia lui această dată marchează o schimbare în plan spiritual şi intrarea într-o nouă eră.
De noi depinde însă cum vom reuşi să întâmpinăm aceste transformări la nivel individual şi colectiv.

~Andreea

 

Anunțuri

Un comentariu la “Noutati Litera!

  1. ioana alexandra spune:

    „Astept raspuns” pare o carte interesanta
    imi place coperta mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s