O NOUĂ SENZAȚIE ÎN UNIVERSUL URBAN FANTASY! STRANIE, ÎNTUNECATĂ ȘI SEXY!


 

INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare.

Cartea întâi, ORAŞUL OASELOR

Dacă Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului internaţional Amurg, este fan declarat al seriei Instrumente mortale de Cassandra Clare, mărturisind că aceasta este povestea în care   i-ar plăcea cu adevărat să trăiască, dacă seria a intrat  în topul de bestselleruri al ziarului New York Times, dacă a fost comparată cu aventurile lui Harry Potter şi ale lui Buffy Spaima Vampirilor, dacă deja se pune la cale o ecranizare având-o pe Lily Collins în distribuţie, iar un designer vinde cu succes online bijuterii inspirate de obiectele magice din roman, în mod sigur merită să intraţi în lumea acestui thriller fantastic, cu elemente de film horror neogotic şi o intrigă ameţitoare de urban fantasy.

În SUA, dar şi în Europa, seria şi-a cucerit deja o armată de fani prin povestea captivantă a lui Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, care are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Cartea întâi, Oraşul Oaselor, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.

De asemenea, Clary îl întâlneşte pe Jace, un tânăr fermecător, şi, împreună cu el, încearcă să dezlege nenumăratele taine ale Lumii din Umbră. Cine a răpit-o pe Jocelyn? Unde se află Pocalul Mortal şi ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, în şobolan şi cum poate fi desfăcută vraja? Cum a reuşit Clary să dobândească dintr-odată Vederea? De ce sunt demonii interesaţi de o mundană oarecare?

Nu în ultimul rând, Clary încearcă să-şi înţeleagă propriile sentimente – în ce relaţie se află ea de fapt cu Jace şi Simon?

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul autoarei: www.cassandraclare.com

Ma bucur atat de mult ca editura LEDA a pastrat copertile originale. Sunt sigur ca citatul de pe coperta, care apartine lui Stephenie Meyer o sa atraga multi fani ai seriei Amurg sa cumpere si aceasta serie. Acest review mi-a stranit si mai mult pofta de a citi cartea, dar ma abtin fiindca nu mai e mult. Timpul trece repede si pana atunci oricum mai am destule carti pe raft care ma asteapta.

~Alex

Reclame

5 comentarii la “O NOUĂ SENZAȚIE ÎN UNIVERSUL URBAN FANTASY! STRANIE, ÎNTUNECATĂ ȘI SEXY!

 1. ladygabriella spune:

  Cand apare seria in romania? poate ma apuc de ea dar as vrea sa ma apuc si de seria casa nopti si nu stiu cu care sa incep!

 2. GoTiCfLoWeR spune:

  wow …abia astept!?

 3. mery vasile spune:

  incepe casa noptii nu o sa regreti

 4. rozza spune:

  Am o prietena obsedata de seria asta. Mi-a placut si mie,e o poveste frumoasa, dar parca mai tare mi-a placut Vampire Academy :)). [acuma nu stiu daca asta e din cauza ca prietena mea e mai mica decat mine si se regaseste in Claire, iar eu am varsta lui Rose, insa oricum, ambele merita citite]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s