Fata si marea – Maureen Johnson


Cartea are 352 de pagini , pretul de 40 lei si este tradusa de Monica Vlad.

Aceasta este vara pe care Clio a aşteptat-o toată viaţa ei. Şcoala s-a terminat. Are o slujbă grozavă şi tocmai l-a cunoscut pe băiatul visurilor ei. Lucrurile nici că ar putea sta mai bine. Era şi timpul să i se întâmple şi ei lucruri normale. Botezată după cea mai cunoscută muză din istorie, aproape celebră încă de la vârsta de unsprezece ani când a inventat un joc împreună cu tatăl ei şi a străbătut ţara ca să-l promoveze… a avut o călătorie ciudată până acum. O parte din această călătorie sună bine pe hârtie, multe lucruri sună bine pe hârtie, dar asta nu înseamnă că sunt chiar aşa. Căci acum, la şaptesprezece ani, familia ei e destrămată, banii s-au terminat, tatăl ei, pe vremuri cea mai apropiată persoană a ei, a devenit un ciudat. De multe ori, Clio nici măcar nu ştie unde e. Aşa că nu e foarte fericită când apare şi planurile ei pentru vară sunt în pericol. Se trezeşte însă cu un bilet doar dus pentru Italia, unde trebuie să-l întâlnească. El nu-i spune decât că planurile pentru următoarele zece săptămâni includ o barcă.

Ma uitam azi pe site-ul celor de la RAO sa vad ce noutati au mai aparut si am descoperit o carte cu o coperta atragatoare si cu numele unei autoare pe ea, pe care eu o apreciez mult – Maureen Johnson. Am citit cartea 13 plicuri albastre si mi-a placut foarte mult si din sinopsis-ul acestei carti, imi aduc aminte de stilul autoarei. Sunt foarte incantat de aceasta carte, o sa mi-o comand zilele acestea. A mai citit cineva 13 plicuri albastre? E minunata!


~Alex

Anunțuri

5 comentarii la “Fata si marea – Maureen Johnson

 1. andreir spune:

  acu am mai trecut de un blog ca acesta,imi plac la-nnebunie,am ce vedea la voi si de unde sa ma inspir.bafta si la mai multe.
  fa o vizita si pe la mine…daca vrei….. 🙂

 2. Catalina spune:

  as dori sa stiu daca aceasta carte este potrivita pentru orice tip de varsta. Adica daca ar putea fi inteleasa de orice persoana ,inclusiv de o persoana de clasa a IX-a ?

 3. yoyo spune:

  13 plicuri albastre e o carte super, dar am auzit ca va aparea un nou volum: Ultimul plic albastru. are cineva idee cand apare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s