Cardul Prieten Nemira: Acum in toata tara


In ultima vreme primim tot mai multe intrebari despre unul dintre proiectele nostre recente: cardul Prieten Nemira. Tot mai multi dintre voi ne-ati intrebat cum puteti beneficia de card fara sa ajungeti sa completati formularul disponibil in LibrariaNemira de pe Bulevardul Magheru. Noi am primit acest feedback si am creat un sistem care sa permita utilizatorilor site-ului Nemira sa beneficieze de oportunitatile cardului.

Cum fac rost de card?

Primul pas este crearea contului de utilizator pe site-ul Nemira (daca nu aveti deja). Odata incheiat acest pas, accesati butonul “Card Prieten Nemira” si completati cu adresa unde doriti ca acest card sa fie livrat (in cazul in care nu doriti sa fie trimis pe adresa completata automat in campul respectiv si care este cea din contul vostru).  Cardul poate fi folosit si pentru cumparaturile facute pe Nemira.ro.

Pe langa aceste modificari adaugam zilnic imbunatatiri pe care va las sa le descoperiti singuri. Dar pretuim feedback-ul primit si daca aveti sugestii, propuneri, pareri va rog dati un comment la acest articol.

~Alex

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s