Pantofii de balet


Filmul se desfăşoară în Londra anilor ’30. Orfanele Pauline, Petrova şi Posy Fossil au fost adoptate de excentrica exploratoare Brown „Gum” şi crescute de nepoata acesteia, Sylvia. Înainte ca cele trei fete să îşi cunoască tatăl adoptiv, Gum dispare pentru mai mult de 10 ani. Din acest motiv, deşi este ajutată de loiala îngrijitoare Nana, Sylvia nu mai este în stare să se ocupe de întreaga familie şi se îmbolnăveşte. În final, din cauza lipsei de bani şi a numeroaselor datorii, ea decide să caute chiriaşi.

Printre cei care devin oaspeţi ai casei se numără profesoarele pline de viaţă Smith şi Jakes, instructorul de dans Theo Dane şi retrasul Mr. Simpson. Membrii familiei deloc tradiţionale îşi dau curând seama că vieţile lor sunt pe cale să se schimbe în moduri în care nu s-ar fi aşteptat niciodată, odată cu venirea noilor chiriaşi.

Pauline, Petrova, şi Posy se înscriu în şcoala de teatru locală şi se hotărăsc să devină adevărate staruri de teatru. Dar îşi dau seama foarte curând că fiecare are propriul ei vis: Pauline îşi doreşte să devină o actriţă faimoasă, Posy o balerină graţioasă, iar Petrova vrea să cucerească cerul, pe post de aviator.

Am vazut filmul sambata, pe Prima si mi-a placut foarte mult. E genul acela de poveste veche de care nu te poti dezlipi pana nu se termina. Desi povestea este destul de simpla: trei fete sarace aspira la cariere de artiste si reusesc in final, filmul merita vazut. Daca va place rujul rosu, parul ondulat si rochiile mari nu trebuie sa-l ratati. Exista si o serie de carti Shoes Books scrisa de Noel Streatfeild inca din 1936. Sper sa va uitati si voi la film pentru ca e o poveste foarte frumoasa.

~Andreea

Reclame

3 comentarii la “Pantofii de balet

  1. Francesca spune:

    Hey! Pare interesant filmul. L-am cautat pe torrent si nu il gasesc,imi poti spune te rog de unde l-ai luat/vazut tu?

  2. Francesca spune:

    A da:)). Pe PRIMA:)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s