Lily of the Valley. Lena Turner si misterul fratelui pierdut


Azi as vrea sa va vorbesc despre un lucru care m-a socat, bineinteles in mod pozitiv. Am descoperit ca la Gaudeamus, la editura Tritonic ,o fetita in varsta de numai 14 ani – Maria Alexandra Ion– si-a lansat prima carte dintr-o serie. Mi se pare un lucru extraordinar, e nevoie si de multa incredere in tine si in ceea ce ai scris ca sa te incumeti sa faci un asemenea pas. Din punctul asta de vedere, eu o admir.  Se pare ca a avut vanzari destul de bune la Gaudeamus( aproximativ 500 de exemplare date).

Lily of the Valley. Lena Turner si misterul fratelui pierdut – Maria Alexandra Ion

Ceea ce atrage atentia de la bun inceput in acest “roman” pentru (si despre) parinti si copii este amestecul straniu, cu totul neobisnuit, de meditatie candida si luciditate atroce, de elegie si policier, mixtura epico-lirica, de thriller si jurnal intim, turnata in cadrele unei naratiuni de tip puzzle care pune in mare incurcatura pe cititorul lenes, deprins sa primeasca mura in gura

Cartea de fata e un debut promitator, si ne cuprinde uimirea afland ca tanara autoare (14 ani) abia a atins varsta Lenei, curajoasa si mult prea sensibila ei eroina. Coincidenta nu mi se pare deloc intamplatoare.

Cartea are 176 de pagini, costa doar 20 de lei si o puteti comanda de aici. Autoarea a scris pe blogul ei personal ca deja a inceput sa scrie la volumul al doilea!

~Alex

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s