Craciunul Mincinosilor – Ivona Boitan – Editura Sofisticat


Am vrut sa incep sa vorbesc despre cartile cu tematica de  Craciun din decembrie, ca sa fie mai aproape de sarbatori, dar azi am aflat despre o carte foarte draguta si nu pot sa ma abtin sa nu scriu despre ea.

Craciunul Mincinosilor este o poveste de sezon care ii invata pe copii si nu numai, ca Mos Craciun functioneaza pe baze contractuale clare, in care fiecare dintre parti are propriile obligatii.

Dacă tot se apropie Crăciunul vă propunem o cărticică pentru cei mici. O poveste care te duce în lumea Moşului. O lume frumos colorată, dar şi puţin haotică. Acum să vedem dacă copiii îl vor asculta pe Moş.

Dacă cei mici nu-l ascultă pe Moş, anul ăsta nu va mai veni la ei. Şi nici la anul, nici anul următor şi tot aşa. Aşa că cei mici trebuie să înveţe să facă echipă. Să colaboreze şi să-l împace pe Moş Crăciun…

Tot ce trebuie să daţi un mail la una dintre următoarele adrese cu numele, prenumele şi adresa pentru a intra în posesia cărţii :

ivonaboitan@yahoo.co.uk

oanastoicamujea@yahoo.com

Oana ne promite si un autograf asa ca grabiti-va sa o comandati pana nu se razgandeste. Daca vreti un autograf de la autoarea cartii – Ivona – trimiteti comanda pe adresa ei.

Preţul unui exemplar este de 20 lei. Format 23,5/23,5 fullcolor, la interior hartie 250gr/m coperta carton 300 gr/m.

~Alex

Această intrare a fost publicată în Carti și etichetată .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s