Limitele spiritului – Academia Vampirilor 5 – In curand la LEDA


Zilele trecute, a aparut linkul de precomanda la mult-asteptatul volum 5 al seriei Academia Vampirilor, care se numeste Limitele Spiritului.

Cartea o sa apara pe 18 noiembrie, cu 10 zile inainte decat fusese anuntat initial. Acelasi lucru s-a intamplat si cu volumul 3 din Fortele raului absolut – Rafuiala. Toate astea pentru ca fanii sa fie multumiti si sa aiba aceste carti la targ. Bine, bine..eu incep sa cred ca Editura LEDA are puteri supranaturale. Deci ei au scos volumul al doilea din Fortele Raului Absolut – Revelatia pe 1 noiembrie, iar volumul 3 apare pe 18 noiembrie?! Adica la o diferenta de doar 3 saptamani?! Pei cine a mai facut vreodata asa? Oamenii astia sunt extraordinari !

LIMITELE SPIRITULUI are 576 de pagini.Formatul va fi normal(13×20) și cartonat(fără supracoperta).

DIMITRI I-A ACORDAT LUI ROSE O ULTIMA SANSA.
DAR ALEGEREA FĂCUTĂ DE EA NU A FOST CEA BUNA…

Dupa o lunga si tulburatoare calatorie pana in orasul natal al lui Dimitri din Siberia, Rose Hathaway s-a intors la Sf. Vladimir – si la cea mai buna prietena a ei, Lissa. Sunt in pragul absolvirii, iar fetele de-abia asteapta ca viata de dincolo de portile de fier ale Academiei sa inceapa. Dar inima lui Rose inca mai tanjeste dupa Dimitri, si stie prea bine ca el pandeste ascuns undeva, nu departe.

Nu a reusit sa-l ucida atunci cand a avut sansa. Iar acum, cele mai rele temeri ale ei sunt pe cale sa se adevereasca – Dimitri, strigoiul, o vaneaza. Numai ca de data aceasta nu mai vrea s-o convinga sa i se alature, ci s-o ucida.

~Alex

Anunțuri

3 comentarii la “Limitele spiritului – Academia Vampirilor 5 – In curand la LEDA

  1. Carla spune:

    grozav! numai ce am terminat volumul 4 si tanjesc dupa mai mult chiar daca in volumul 4 mi se sfasia inima mai tot timpul </3 superbe cartiile

  2. […] 3. Academia Vampirilor 5: Limitele Spiritului de Richelle Mead […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s