Pretty Little Liars


PRETTY LITTLE LIARS – ,Neveste disperate pentru adolescenţi” – în curând în România, evident la Editura LEDA

Despre serie: PRETTY LITTLE LIARS este o serie de romane young adult, mystery/thriller, de Sara Shepard. Seria urmăreşte viaţa a patru fete – Spencer, Hanna, Aria şi Emily – a căror gaşcă se destramă după dispariţia conducătoarei lor, Alison. Trei ani mai târziu, încep să primească diferite mesaje de la cineva care semnează ,,A” şi care ameninţă să le dezvăluie secretele – printre care unele de mult ascunse pe care fetele erau convinse că numai Alison le ştia.

Despre serial: Primul sezon din serialul PRETTY LITTLE LIARS, difuzat de ABC Family, a fost lansat în iunie 2010, rulând până acum 10 din cele 21 de episoade programate.

Am vazut serialul inca de la primul episod si mi-a placut la nebunie. E o poveste diferita despre prietenie. Desi acum s-a terminat prima parte a sezonului 1, va recomand sa va uitati fiindca la inceputul lui 2011 va aparea si cealalta jumatate. Mai jos aveti un trailer care, zic eu, e mai bun decat celelalte:

Despre subiect şi personaje: Alison DiLaurentis, ,,regina” manipulatoare şi răzbunătoare de la şcoala din Rosewood, domneşte cu o mână de fier în gaşca ei, formată din: Spencer Hastings,  o perfecţionistă care încearcă întotdeauna să-şi depăşească sora superdotată şi singura fată din grup care a înfruntat-o vreodată pe Alison; Hanna Marin, grasă şi atât de disperată să devină o fată populară încât se supune necondiţionat dorinţelor lui Alison; Aria Montgomery, o fostă fată din afara grupului, şi Emily Fields, înotătoare de competiţie, provenind dintr-o familie ultraconservatoare şi care se arată foarte protectoare faţă de Alison. Dar înainte să înceapă noul an şcolar, Ali dispare după o ceartă aprinsă cu Spencer într-o noapte când au dormit toate la una dintre ele acasă, şi grupul se destramă. Trei ani mai târziu, Aria, după o perioadă de timp petrecută în Islanda, revine fără tragere de inimă în oraş, încrezătoare în ea, frumoasă şi elegantă, pentru a descoperi că fosta tocilară Mona Vanderwaal şi Hanna, acum slabă, sunt noile conducătoare de la şcoala din Rosewood. Curând Aria începe o relaţie amoroasă cu  profesorul ei de engleză, Spencer se îndrăgosteşte de prietenul surorii ei, Emily face o pasiune pentru noua fată venită la şcoală, iar Hanna nu doar că fură din magazine, dar şi ia purgative pentru a rămâne slabă. Dintr-odată, o persoană misterioasă care semnează „A” ameninţă să dezvăluie secretele din trecut şi din prezent ale fetelor, inclusiv unele pe care ele credeau că numai Alison le ştia. Şi în special unul MULT MAI MARE ŞI MAI TENEBROS pe care fetele îl au de când  ea a dispărut.

Despre publicarea în România: Primul volum, purtând chiar titlul seriei, va fi scos pe piaţă, în ediţie tie-in spre sfârşitul acestui an, începutul lui 2011, urmat la intervale de câte o lună, o lună şi jumătate de încă trei. Deci, deocamdată, vor fi publicate primele 4 titluri, urmând ca, în funcţie de răspunsul pieţei, să luăm hotărârea de a continua cu restul volumelor.

Sursa: blogul Leda

Daca ati citit cartile sau ati vazut serialul, astept pareri! 😀

~Andreea

Anunțuri

7 comentarii la “Pretty Little Liars

 1. byby spune:

  abia ce am terminat serialul ….este bestial …
  mersi de recomandare …:X

  ma intreb oare ce se v-a intampla?

 2. hoofarfTekket spune:

  t’s such a great site. fabulous, extraordinarily fascinating!!!

  ––-

  Opony
  Pozycjonowanie

  opony

 3. Generally I do not post on blogs, but I would like to say that this post really forced me to do so! really nice post

 4. ciufciagry spune:

  This is very fine web site, thank you and look at that gry dla dzieci

 5. oana spune:

  serialul este destul de bun dar cartile sunt inedite!recomand

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s