Incepe scoala cu Nemira!


Incepe scoala, cu partile ei bune si rele. Editura Nemira se pare ca vrea sa ne mai indulceasca un pic vietile in inceperea noului an scolar, oferindu-ne o oferta super.

Anul acesta, scoala incepe la Nemira!
Elevii, studentii si cadrele didactice au 40% reducere la orice comanda online!

Trimite un e-mail la online@nemira.ro cu o copie scanata sau o fotografie cu orice document care dovedeste ca esti elev, student, invatator sau profesor si primesti o reducere de 40% la orice comanda plasata in libraria virtuala Nemira.

Dupa trimiterea actului justificativ veti primi un cupon de reducere, valabil 30 de zile de la primirea acestuia pe e-mail, pe care il puteti folosi pe http://www.nemira.ro.

Promotia este valabila si pentru comenzile efectuate la sediul editurii din b-dul Ion Mihalache, nr 125, sector 1, Bucuresti, in perioada 9 septembrie – 4 octombrie 2010, in limita stocului disponibil.

P.S Cine vrea sa inceapa scoala? Eu, unul, nu prea stiu ce sa raspund. Am ajuns la liceu, boboc, si sunt curios de multe lucruri.  Insa, curiozitatea a omorat pisica. Asa ca scoala poate sa mai astepte. Din pacate, timpul nu mai are rabdare.

~Alex

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s