In curand la Rao si Corint Junior


Întunecată, magică şi palpitantă, noua poveste scrisă de Cat Weatherill ne poartă într-o aventură în care Maria şi fratele ei, Jakob, urmează sunetul unei muzici fermecate, rămânând captivi într-o lume cu magie sălbatică. O lume pe cât de frumoasă, pe atât de crudă. Şi în tot timpul petrecut în această lume, cei doi sunt urmăriţi de o bestie teribilă care are nevoie de ei pentru a scăpa de un blestem vechi de secole. O aventură captivantă şi sălbatică, plină de magie neaşteptată şi de pericole.

Magie dezlantuita, de Cat Weatherhill

Tradus de: Laura Frunza

Nr. de pagini: 256

26.99 ron

Numai la Rao!

Hailey şi Claire îşi petrec ultima vară împreună când descoperă ceva pe fundul unei piscine murdare din clubul Capri. Acolo, în adânc, se află o frumoasă creatură cu limba ascuţită şi inima frântă: o sirenă cu numele de Aquamarine, care şi-a părăsit cele şase surori ca să caute iubirea pe uscat. Aşa va începe o acţiune de salvare a unei fiinţe magice dar şi reale, care se topeşte, literalmente, sub soarele de august. Hailey şi Claire descoperă că viaţa poate lua întorsături neaşteptate, că prietenia este pentru totdeauna şi că magia se găseşte în cele mai ciudate lucruri.

Aquamarine, de Alice Hoffman

Tradus de: Larisa Lungu

Nr. de pagini: 128

29.99 ron

Numai la Rao!

Bine ai venit în DARKSIDE — Tărâmul Întunericului, acolo unde întâlneşti coşmaruri la tot pasul… Locuinţa lui Jonathan Starling a fost atacată în timp ce tatăl lui se află într-un azil. Băiatul luptă pentru propria lui viaţă, dar nu există niciun loc în care să se ascundă.
Londra e împărţită în două lumi: una întunecată — DARKSIDE, şi o alta luminoasă, LIGHTSIDE. Din cale-afară de periculos şi mai mult decât înfricoşător, DARKSIDE, Tărâmul Întunericului — guvernat de legile unui Jack Spintecătorul al copiilor —, este un loc în care vampirii şi vârcolacii se plimbă pe străzi. Este o lume a coşmarurilor şi secretelor aducătoare de moarte. Iar Jonathan trebuie să găsească o cale să evadeze, să se întoarcă în LIGHTSIDE, Tărâmul Luminii…
Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile şi cu momente de horror gotic.

Darkside-Taramul Intunericului, de Tom Becker

Tradus de: Adriana Tudor

Nr. de pagini: 256

39.99 ron

Numai la Corint Junior!

~Andreea

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s