Jocurile Foamei – 3 regizori, un singur film


Suspans, violență, tinerețe, dragoste, intensitate, energie. Așa s-ar putea caracteriza acțiunea viitoarei ecranizări a romanului lui Suzanne Collins, The Hunger Games, vândut în 800.000 de exemplare de la lansarea din februarie 2010. Ceea ce explică interesul producătorilor de la Hollywood, cu atât mai mult cu cât și cele două continuări ale poveștii, Catching Fire și Mockingjay, au avut un succes fulminant (Mockingjay s-a vândut in 450.000 de exemplare de la lansarea din 24 august), rețeta ideală pentru o trilogie profitabilă.

Filmul are până acum un scenarist, chiar Suzanne Collins, și un producător, Nina Jacobson. Potrivit Hollywoodnews, trei regizori au fost propuși: Sam MendesGary Ross si David Slade. Dar, cum Slade are mari şanse să înceapă anul viitor filmările la Wolverine 2, se pare că alegerea se va face între Sam Mendes(Revolutionary Road, Jarhead, Road to Perdition, American Beauty) și Gary Ross (The Tale of Despereaux, Seabiscuit, Pleasantville).

Acțiunea din The Hunger Games se desfășoară într-o Americă postapocaliptică, împărțită în 12 districte. Anual, fiecare district trebuie sa aleagă o fată și un băiat care să participe la Hunger Games, o bătălie televizată pe viață și pe moarte. Când sora ei mai mică este aleasă de către loterie, Katniss Everdeen se oferă să o înlocuiască. Experiențele pe care trebuie să le trăiască în continuare sunt extreme, însă aici intervine Peeta, băiatul venit din același district cu ea, alături de care nu-i va fi deloc ușor să rămână în viață.

Al treilea volum – Mockingjay – va aparea in Romania in luna noiembrie, la editura Nemira.

~Alex

Anunțuri

Un comentariu la “Jocurile Foamei – 3 regizori, un singur film

  1. vps spune:

    O sa fie bestial filmul…la fel si cartea….astept lansarea volumul 3:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s