Letters to Juliet – Scrisori către Julieta


Am vazut ieri seara acest film. A fost frumos, dar totodata destul de previzibil si usor. Cand mai vad si eu un film cu adevarat bun? Chiar imi doresc, asa ca daca aveti vreo idee, nu ezitati sa mi-o comunicati si mie. Ideea mi s-a parut interesanta, cea cu raspunsul la scrisori si cu batranica care isi gaseste dragostea din tinerete. Insa, povestea de dragoste dintre Sophie si Charlie a fost banala. Cei doi logoditi, tipul este ocupat cu serviciul si pleaca mai tot timpul si asta ajunge in bratele altuia, care ii apreciaza talentul de scriitoare.

Filmul te relaxeaza si te binedispune, dar cam atat. Ii dau 8.5 fiindca eram stresat, obosit si chiar m-a facut sa ma simt mai bine. Oricum, nu sunt genul care critica la maxim un film, dupa cum ati vazut nu cred ca am dat vreo nota mai mica de 7.

Sinopsis:

O superbă comedie romantică, Scrisori către Julieta ne poartă către însoritele şi magnificele ţinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tânără scriitoare americană, se bucură de o vacanţă care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Aflată în Verona, oraşul marilor iubiri şi al legendarilor Romeo şi Julieta, Sophie  este de-a dreptul fascinată de mitul scrisorilor către Julieta, aşa că se hotărăşte să ajute miile de îndrăgostiţi care an de an vin şi cer sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sentimentale.

După ce a făcut primul pas şi s-a alăturat unui grup de voluntari, Sophie găseşte o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani. De-a dreptul emoţionată de acest mesaj, tânăra scriitoare pregăteşte un răspuns pe măsură, fără să ştie că scrisoarea ei va atrage o reacţie imediată din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni într-o aventură spectaculoasă prin Italia, în căutarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asistă la o emoţionantă şi amuzantă poveste despre dragoste, prietenie şi mai mult decât oricând despre destin.

Trailer:

~Alex

Anunțuri

2 comentarii la “Letters to Juliet – Scrisori către Julieta

  1. rushh33 spune:

    Un film bun, exceptional, genial (parerea mea), ceva de dragoste ar fi Teenage Dirtbag, dar vezi ca nu are subtitrare. Eu una l-am vazut de vreo 5 ori, asa mult mi-a placut.

  2. Adnana spune:

    Am vazut filmul pot sa spun ca ideea nu a fost rea dar ca si tine mi s-a parut putin banal.Un film care pot sa zic ca mie mi-a placut pe acelasi gen cu asta a fost Just go with it,la fel de bun mi s-a parut si The Proposal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s