Bedtime Stories – Poveşti de adormit copiii


Am vazut acest film la munte, la televizorul gazdei, care avea HBO. 🙂 Vroiam sa-l vad de mai demult, insa l-am dat uitarii si daca am vazut ca tot e la tv am zis sa-l vad.

Filmul ne prezinta un barbat si cei doi copii ai sai, care locuiau intr-un motel, pana ce tatal aduce motelul la faliment si este vandut unui barbat si transformat intr-un hotel imens. Skeeter Bronson (Adam Sandler) traieste cu promisiunea actualului detinator al hotelului ca intr-o zi va fi si el manager, insa ramane cu slujba de „handy man”.

Povestea continua peste cativa ani cu fata, Wendy (Courtney Cox), care are doi copii si temandu-se ca-si va pierde slujba, il roaga pe Skeeter sa aibe grija de copii ei, „in tura de noapte”. Inainte de culcare copii il roaga pe Skeeter sa-i zica o poveste de  noapte buna. A doua zi, el constata ca povestea se transforma in realitate, plouand chiar cu bomboane gumate. Crezand ca-si poate schimba viitorul in functie de povestea pe care le-o spune copiilor, el constata ca nu el are puterea ci nepotii lui. Totul se transforma intr-o cursa contra cronometru, incercand sa-si salveze viata, slujba si scoala.

Sinopsis:

Cel mai placut moment al zilei pentru un ingrijitor (Adam Sandler) este sa le spuna povesti nepoatei si nepotului sau. In momentul in care amanuntele din imaginativele sale basme incep sa devina realitate, timidul arhitect trebuie sa-si ia inima in dinti si sa-si protejeze odraslele intr-o serie de aventuri care ne vor tine cu sufletul la gura. Regizor este Adam Shankman, cel care a regizat si Pacificatorul, debutul lui Vin Diesel in comedie.

Trailer:

~Andreea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s