Margaret Atwood-Chat Live pe DeviantArt


Una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Canada, Margaret Atwood este un romancier celebru, poet şi critic pe plan internaţional.

De-a lungul carierei ei de scris, Margaret Atwood a primit numeroase premii si diplome de onoare. Ea este autoarea a mai mult de treizeci şi cinci de volume de poezie, literatură pentru copii, ficţiune şi non-ficţiune şi este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru romanele sale, care includ Femeia comestibilă (1970), Povestea cameristei (1983), The Robber Bride (1994), Alias Grace (1996), şi Asasinul orb, care a câştigat prestigiosul Booker Prize în 2000.

Extraordinarul roman al lui Atwood, Oryx şi Crake, a fost publicat în 2003. The Tent (mini-ficţiuni) şi Moral Disorder (povestiri), au  apărut amândouă în 2006. Cel mai recent volum de poezie, The Door, a fost publicat în 2007. Carte ei de non-ficţiune, Payback: Debt and the Shadow Side of Wealth în seria Massey, a apărut în 2008, şi romanul cel mai recent, The Year of the Flood, în toamna anului 2009.

Cand?

Acest chat live se va întâmpla  Miercuri, 4 August, 03:00 pm PST (Click aici pentru timpul local).

Unde?

Acest eveniment va avea loc pe Chat Network în #Auditorium chatroom.

Nou la Chat Network?
Pentru a accesa chat-ul nostru de reţea trebuie să aveţi un cont deviantART care vă puteţi înscrie pentru GRATUIT aici.

Pentru a vă alătura chat-ului din 4 August pur si simplu daţi login la deviantART şi faceţi click pe link-ul de chat de mai sus. Veţi avea , de asemenea, posibilitatea de a găsi #Auditorium Chatroom listat pe pagina principala de chat cu 15 minute înainte de începerea evenimentului.

Cum va lucra the Featured Chat?

Un panou de pre-selectare de devianţi va fi principala sursă de întrebări, cu toate acestea, va exista o sansa pentru unii dintre voi să fie implicaţi (vă rugăm să citiţi mai jos pentru detalii). Ca întotdeauna, restul publicului va fi dezactivat, astfel încât aceştia sa se poata bucura, fără întrerupere.

Cum pot sa pun o intrebare?

Un panou de pre-selectare de devianţi va fi principala sursă de întrebări, cu toate acestea, va exista o sansa pentru unii dintre voi să fie implicaţi. Daca aveti oportunitatea de a o intreba pe Margaret Atwood  în timpul evenimentului, va trebui să se răspundeti la acest articol cu ce doriţi să întrebaţi.

Dacă întrebarea dumneavoastră este aleasa veti fi contactat de către $Tachy-on nota via şi apoi pe parcursul evenimentului veti fi plasat în coada de aşteptare de devianţi. In cadrul evenimentului veti fi chemată să adresaţi întrebarea dvs. Reţineţi că numărul de devianţi ales va depinde în întregime de calitatea întrebărilor şi de timpul disponibil în cursul sesiunii de chat.

ORYX SI CRAKE PENELOPIADA POVESTIREA CAMERISTEI Asasinul orb FEMEIA COMESTIBILA FEMEIA ORACOL

Sper sa va placa si sa va fie de folos.
Tradus de ~Andreea
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s