The Back-Up Plan – Plan de rezerva


Frumos. De ce? De mult timp, nu am mai ras la o comedie( mai ales una romantica). Glumele mi se parea asa de seci si previzibile incat stricau tot filmul. Filmul a fost chiar tare, a avut destule momente comice incat sa te tina in priza si sa nu-ti dea timp sa te plictisesti. A fost o poveste de dragoste draguta, usurica ce-i drept, dar de obicei comediile romantice nu au o iubire profunda cum au de exemplu dramele romantice.

Printre momentele la care am ras cel mai mult s-au numarat cele in care Zoe nu mai putea sa se dezlipeasca de „paturica ei” , in forma de banana 😀 , cand Stan afla ca ea nu are doar un copil, ci doi si am murit de ras de fiecare data cand vedeam catelusul acela in carucior( sper sa nu ma credeti diabolic ). Adevarul este ca nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult.

Nota : 9.75( se intelege ca il recomand, nu? :))

Durata : 106 minute

Sinopsis:

Plan de rezervă este o comedie care explorează întâlnirile amoroase, dragostea, căsătoria şi familia, numai că… în ordine inversă.

După ani de întâlniri amoroase, Zoe (Jennifer Lopez) s-a gândit că aşteptarea bărbatului potrivit durează prea mult.  Hotărâtă să devină mamă, ea pune în aplicare un plan, se duce la doctor şi porneşte singură la drum.  În aceeaşi zi, Zoe îl întâlneşte pe Stan (Alex O’Loughlin) – un bărbat care promite.

Încercarea lui Zoe de a încuraja relaţia aflată la început dar şi de a ascunde primele semne ale sarcinii, conduce la o comedie de situaţie care-i transmite semnale false lui Stan.  Când Zoe îi dezvăluie, într-un acces de nervi, motivul comportării ei imprevizibile, Stan cade pe gânduri în legătură cu viitorul neobişnuit care se profilează; totuşi, el spune da.  Nu s-a mai pomenit să faci curte unei fete si să petreci o noapte de sex nebun într-un pat unde se găsesc trei persoane – Stan, Zoe şi bebeluşul încă în fază de embrion.

Încercarea cea mare vine abia când cei doi îşi dau seama că de fapt, luaţi de valurile hormonilor şi ale pregătirilor pentru naştere, n-au avut timp să se cunoască cu adevărat.  Cele nouă luni se vor scurge repede, aşa că cei doi încep să simtă fiori pe şira spinării.  Oricine se poate îndrăgosti, se poate căsători şi poate avea un copil, dar să faci lucrurile astea în ordine inversă, şi încă în mare viteză,  asta poate fi un semn că cei doi parteneri sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Trailer :

~Alex

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s