Noi aparitii la Corint Junior in luna august


CAPCANA de Sarah Wray, in  traducerea lui Adrian Deliu, softcover.

În vara anului 2006, trei adolescenţi au dispărut dinTabăra Speranţei.

Nu au mai fost găsiţi niciodată.

Trei ani mai târziu, Luke Sheldon, un băiat de cincisprezece ani, călătoreşte în America pentru a-şi petrece vacanţa în infama tabără de vară, necunoscându-i trecutul.

Când în cabana lui încep să apară mesaje codificate, Luke crede că va avea parte doar de o distracţie nevinovată — un joc care îl provoacă să intre în tunelurile interzise de sub pădure.

Se înşală. E o capcană.

Iar Luke e pe cale să devină următoarea victimă.

Acolo e ceva. Privind. Aşteptând.

CHEIA FULGERULUI de Jon Berkeley, ultimul volum din trilogia Aventurile lui Miercuri, in traducerea Mihaelei Petrică, hardcover cu supracopertă.

Acum, că Miles Miercuri a descoperit legătura sa cu magicul Ou al Tigrului, iată-l la cârma unei călătorii fantastice. Hotărât să recupereze piatra furată şi să elibereze sufletul captiv din aceasta, Miles porneşte la drum alături de Micuţa, un Înger al Cântecului, şi de exploratorul orb şi sarcastic Baltinglass din Arabia. Ţinta călătoriei lor se află dincolo de mare şi deşert, în casa mătuşii sale, Nura, care poate fi unica lor speranţă de a elibera adevărata putere a Oului.
Călătoria le este însă presărată cu aventuri şi catastrofe aproape fatale – de la zborul în înaltul cerului pe o goeletă la întâlnirea cu maestrul nebun de manej, Marele Cortado, şi nătângul său tovarăş, doctorul Tau-Tau. Dar cel mai mare pericol vine din partea unui malefic Înger al Somnului care a coborât din Regat pentru a pune mâna pe Ou şi a pune capăt vieţii lui Miles. Va putea oare Miles să descopere secretele ascunse în Ou şi să înfrunte Regatul? Şi, mai presus de toate, îşi va putea aduce oare tatăl înapoi?
Ultimul volum captivant al Aventurilor lui Miercuri încheie minunatele călătorii ale lui Miles Miercuri şi căutarea secretelor ce i-ar putea dezvălui adevărata sa identitate.

Mi se pare foarte interesanta cartea „Capcana”. Imi plac cartile astea, care au loc intr-o tabara, in care totul pare perfect, insa nimic nu este. 😀 Sunt sigur ca este plina de suspans si ca merita citita, de abia astept sa apara!

Inca nu am inceput triologia Aventurile lui Miercuri, dar banuiesc ca e frumoasa. Am vazut intr-o zi primul volum- Palatul Rasului ( daca nu ma insel ) si m-a tentat sa o iau.

~Alex

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s