Luna plina de Kelley Armstrong


Pot sa spun ca asta e prima mea cartea numai cu varcolaci si mi-a placut foarte mult. Bineinteles, auzisem cuvinte de lauda si vroiam sa vad cum este. Coperta este foarte frumoasa, intr-un fel chiar mai draguta ca cea originala si imi plac lupii de pe fundal. Titlul nu are nicio legatura cu actiunea, titlul original Bitten ilustreaza mult mai bine ce se intampla in carte. Dar mai bine asa decat deloc, nu?

Totul incepe cand Clay, un varcolac si in acelasi timp iubitul Elenei, o musca de mana. Elena este singura femeie care a supravietuit transformarii si acum este singura femeie-varcolac din lume. Ea fuge din Haita, sperand la o viata normala si incearca sa se stabilizeze, luandu-si un serviciu si cumparandu-si un apartament impreuna cu iubitul ei uman, Philip. Totul decurge bine, Elena fiind nevoita sa se Transforme saptamanal, pana cand primeste un apel de la Jeremy, Alfa-ul Haitei, prin care ii cere sa-l sune urgent inapoi. Elena nu da de Jeremy la telefon si, rugata de Philip, se duce la New York.

Acolo, Haita are probleme mari cu mutt-ii, iar Jeremy nu mai poate sa-i opreasca, avand astfel nevoie de ajutorul Elenei. Mutt-i sunt niste varcolaci din afara Haitei si cateodata, cand provoaca probleme, Haita este nevoita sa-i opreasca. Varcolacii din aceasta carte sunt numai barbati, gena de varcolac trasmitandu-se din tata-n fiu, iar altii pot deveni varcolaci numai prin muscatura. Femeile nu sunt destul de puternice pentru a suferi o Transformare si de aceea Elena este cunoscuta ca singura femeie-varcolac din lume.

Elena se confrunta cu Daniel, LeBlanc, Marsten, etc. pana cand unul dintre membrii Haitei este omorat si toti trebuie sa se resemneze cu pierderea acestuia. Mutt-i mai fac un lucru care sa-i ingrozeasca pe cei din Haita: il rapesc pe Clay. Elena pur si simplu innebuneste si este tinuta inchisa de Jeremy pentru a nu mai cauza si alte probleme.

Sfarsitul este fericit, Elena ramanand alaturi de Haita si de Clay, descoperind astfel locul caruia ii apartine.

Nota: 9.5

Titlul Românesc: Luna plina

Titlul original: Bitten

Autor: Kelley Armstrong

Editura Românească: Tritonic

Editura originală: Random House Canada

Traducător: Florin Mircea Tudor

Numar de pagini: 376

~Andreea

Reclame

Un comentariu la “Luna plina de Kelley Armstrong

  1. […] nerabdator sa incep urmatorul volum, aparut deja la Editura Tritonic – A doua luna plina. Recenzia a fost deja facuta de Andreea, dar eu o sa va informez un pic despre al doilea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s