Bravo ne face surprize – Doua suplimente Eclipsa


Nu rata cele două super suplimente BRAVO!

BRAVO lansează două super suplimente, pe care nu trebuie să le rataţi sub nici o formă. Ştim că sunteţi fani înrăiţi ai celebrelor cărţi şi filme din saga „Twilight”, motiv pentru care am creat pentru voi un supliment de 20 de postere speciale „Eclipsa”. De ce speciale? Pentru că sunt 3D. Aşadar, daţi o fugă la magazin şi procuraţi-vă cel mai nou supliment de postere 3D marca BRAVO! Trebuie neapărat să le aveţi în cameră!
BRAVO Postere conţine 20 de postere 3D cu actorii voştri preferaţi din cea mai recentă ecranizare a seriei „Amurg”, „Eclipsa”. Acest supliment vine însoţit de o pereche de ochelari 3D, cu ajutorul cărora veţi reuşi să vedeţi lumea vampirilor într-o manieră tridimensională!

BRAVO Eclipsa, cel de-al doilea supliment pe care îl avem pregătit pentru voi conţine o serie de informaţii super interesante, cu privire la cel de-al treilea film din saga „Amurg”. Aflaţi care sunt cele mai noi personaje din „Eclipsa”, care este serialul TV care îi face concurenţă serioasă, cum i-a ajutat seria „Amurg” pe actori în cariere, ce conflicte au mai apărut pe platou şi multe alte lucruri mega tari. În plus, aveţi parte de o serie de 16 poze cu actorii voştri preferaţi pe care le puteţi pune în rama foto pe care o veţi primi cadou odată cu suplimentul!

Mai multe detalii gasiti pe http://www.bravonet.ro.

~Alex

Reclame
Această intrare a fost publicată în Vampiri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s