Concurs Nemira


Regulamentul concursului, recomandări pentru detectivii de lecturi particulare.

Misterul casei scriitorilor şi traducatorilor Suspans.ro nu este uşor de rezolvat. Iată însă care sunt paşii pe care lupa atentă a fiecarui detectiv ar trebui sa îi urmarească pentru a face deducţiile corecte şi a se apropia de adevăr.

În primul rând este nevoie să vă acordaţi câteva minute pe zi, timp de 7 zile. Imaginaţi-vă că va aflaţi într-o cabană şi că, după câteva zile, are loc o crimă. Voi sunteţi detectivii şi rolul vostru este să adunaţi indicii, să căutaţi probe, să puneţi cap la cap toate dovezile, ideile şi suspiciunile voastre şi să descoperiţi criminalul.

Pasul 1. Intră în Agenţia de Lectură Particulară Suspans.ro
În fieare zi, între 3 şi 10 iunie, veţi primi pe e-mail un indiciu. Pentru aceasta va trebui să introduceţi adresa dvs. de e-mail în căsuţa “Vreau să fiu detectivul lecturilor particulare”, pe site-ul Suspans.ro. Este şi singura condiţie de participare la concurs. Înscrierea va fi posibilă în cursul zilei de 2 iunie.

Pasul 2. Indiciile
Folosiţi acest indiciu pentru a descoperi probele zilei, pe care le vom plasa în toate site-urile Nemira în locuri pe care voi va trebui să le aflaţi.

După ce identificaţi proba zilei, mergeţi pe blogul Nemira unde puteţi să câştigaţi (după sistemul “primul venit, primul servit”) unul dintre cele două premii zilnice constând în bonuri valorice de reducere la cărţi.

Atenţie, pe lângă indiciul principal, site-urile partenere vor afişa la rândul lor indicii ajutătoare. Nu ezitaţi să le vizitaţi din când în când. Uneori vor fi decisive pentru găsirea probelor.

Pasul 3. Probele
Probele – constând în câteva paragrafe de text care vă vor ajuta la identificarea criminalului şi rezolvarea miseterului – vor apărea în fiecare zi pe site-urile editurii.

Folosind indiciile puteţi ajunge la probe. Daca aţi găsit proba intraţi pe blogul Nemira şi postaţi un comentariu cu textul acestei probe şi locul în care l-aţi găsit.

Pasul 4. Premiile
Premiul cel mare constă într-un raft de cărţi gratis. Mai exact, primii doi detectivi de lecturi particulare vor primi:

Locul 1: Bon valoric de 200 de lei (cu care vă puteţi cumpăra cărţile dorite din librăria virtuală Nemira.ro) şi un tricou special conceput pentru această ocazie
Locul 2: Bon valoric de 100 de lei şi un tricou cu Suspans.ro

Două premii bonus pentru cei mai rapizi detectivi de lecturi particulare, în fiecare zi, după cum urmează:

Locul 1 : Bon valoric 30 lei si un tricou cu Suspans.ro.
Locul 2: Bon valoric 20 lei.

Atenţie!
Pentru câştigarea premiului zilnic este suficient să descoperiţi probele ascunse şi să ne anunţaţi pe blogul Nemira:
Premiile pentru cei mai iscusiţi detectivi vor fi acordate celor care formulează un răspuns corect şi complet (arătând întreg raţionamentul şi cum a ajuns la concluziile sale) la întrebarea: Care este criminalul  şi cum s-au desfăşurat toate evenimentele din cabană?

Pasul 5. Conexiunile.
Probele sunt practic câteva paragrafe de text care descriu povestea în care ne aflăm, personajele, relaţiile dintre acestea, decorurile şi alte detalii ajutătoare. Vă recomandăm să trataţi cu aceeaşi atenţie toate cuvintele din textele pe care le veţi găsi. Vor conta.

Pe lângă conexiunile la care vă veţi gândi vă recomandăm să folosiţi toate resursele disponibile: prieteni pe Facebook, Twitter sau pe blogurile voastre. Vorbiţi şi testaţi-vă ideile. Este important.

Pe scurt, cum se desfăşoară concursul:
1.   Indiciile le veţi primi pe e-mail. În cursul zilei de astăzi (2 iunie) veţi putea să vă înscrieţi la concurs pe Suspans.ro. Pe 3 iunie trimitem primul indiciu.

2.   Probele pot fi găsite pe site-urile: Nemira.ro, blog.nemira.ro, Revista Nautilus, Nemirabooks.ro, Yorick.ro, WikiSF.ro.  Când descoperiţi o probă anunţaţi-o pe blogul Nemira, în pagina care va fi indicată pe e-mail.

3.   Pentru discuţii, sugestii şi nelămuriri ne puteţi găsi şi pe conturile de Facebook şi Twitter.

4.   Puteti găsi indicii adiacente pe site-urile şi blog-urile partenere. Dacă aţi pierdut un indiciu îl puteţi revedea a doua zi pe e-mail sau îl puteţi afla din pagina de pe blogul Nemira.

Mult succes!

~Andreea

Reclame
Această intrare a fost publicată în Carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s