Noutati Corint


topcor

Amintiri in Alb si Negru
de Dan Negru

Book Cover „Pe mine Dan Negru m-a convins ca face televiziune inca de cand era la Timisoara, dar Omul Negru m-a convins ca e chiar mai valoros si mai de luat in suflet, caci au trecut destui ani si destule succese peste el, dar n-a devenit Dan Negru, ci a ramas Omul Negru. Prim-planul ia mintile, succesul le ravaseste, celebritatea schimba metabolisme morale, dar unii, care au luat mai in serios munca si mai in joaca faima, au ramas pe marginea acestei lumi stridente, chiar daca i-au fost, in repetate randuri, regi. (…) Stiu ca modestia lui e originala, nu e facatura ca la multe fapturi «de sticla», zamislite din PR si vorbe bine alese (…).
In televiziune, toti cei care gazduiesc emisiuni sunt vedete. Printre ei, unii sunt chiar profesionisti. Dintre ei, foarte putini, pe genericul final, raman Oameni. Si abia astia din urma pot intra intr-o istorie, fie ea si «de sticla».”Mihaela Radulescu

Mihaela
Rădulescu
LANSARE SI SESIUNE DE AUTOGRAFE
TARGUL DE CARTE BOOKFEST, PAVILIONUL 15,
STANDUL GRUPULUI EDITORIAL CORINT,
SAMBATA, 12 IUNIE 2010, ORA 15:00.
PREZINTA: CRISTIAN BRANCU SI MARIUS GHILEZAN.
VA FACE CARICATURI: STEFAN POPA POPA’S

Dan Negru DAN NEGRU s-a nascut pe 23 februarie 1971 la Timisoara. Este realizator de emisiuni radio si de televiziune. De-a lungul anilor, programele lui au stabilit recorduri de audienta, el devenind cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din zona de prime-time a televiziunilor din Romania. A prezentat festivaluri precum Mamaia, Eurovision, Callatis si show-uri TV ca „Academia vedetelor”, „Batem palma”, „Ziua judecatii”, „Ciao Darwin”, „Competitia”, „Secret talent”, „Te pui cu blondele”, „Jocuri la Saint-Tropez” etc. Dan Negru a stabilit un record greu de egalat în Romania: timp de zece ani consecutiv, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piata, potrivit sondajelor oficiale de audienta.

~Andreea

Reclame
Această intrare a fost publicată în Carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s