POVESTIRI CU SOOKIE STACKHOUSE -ATINGEREA MORŢII de Charlaine Harris


Update: Data de apariţie pentru acest titlu este 4 iunie 2010. Până la această dată puteţi comanda cu 25% reducere, preţul redus fiind 22,43 lei. După aceasta dată reducerea va fi ce obişnuită de pe site. Comanda aici.

M-am amuzat scriind aceste poveşti. Sper că o să vă facă la fel de multă plăcere să le citiţi pe cât mi-a făcut mie să le scriu – ne mărturiseşte autoarea.

Cartea este dedicată tuturor cititorilor care vor să profite de Sookie până la ultima picătură. Dacă eşti un fan adevărat al seriei Vampirii Sudului, nu trebuie să-ţi scape acest volum!

El cuprinde cinci povestiri şi se referă la întâmplări  care nu au fost cuprinse în serie. Apar aici multe dintre personajele preferate: Sam, Terry, Bill, Eric, Pam, Claude şi Claudine, Bubba şi mulţi alţii. Alături de ei, cea mai amuzantă, sexy, romantică şi impulsivă blondă: Sookie!

Totul se petrece, ca de obicei, într-un ritm ameţitor, presărat cu umor, senzualitate, fantezie şi suspans. Pe scurt: inconfundabilul cocktailsemnat de Charlaine Harris.

Siii..puteti citi de aici , de pe blogul lui Shauki ,in exclusivitate un fragment din cartea Nu plange sub clar de luna despre care am vorbit  si aici. Si stati pe aproape , ca mai tarziu o sa apara pe blogul editurii Leda si link-ul de precomanda pentru carte.

~Alex

Anunțuri

2 comentarii la “POVESTIRI CU SOOKIE STACKHOUSE -ATINGEREA MORŢII de Charlaine Harris

  1. raluks spune:

    poate mi-o cumpar si pe asta din banii altcuiva [:))]..macar sa o am pe prima si pe ultima :)).

  2. deea spune:

    vai ! abea astept sa apara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s