The Time Traveler’s Wife


The Time Traveler's Wife

Am asteptat mult acest film si apoi am uitat de el, dar intr-un sfarsit l-am vazut. Si mi-a placut foarte mult. Filmul prezinta povestea unei fetite care, in timp ce se juca pe o pajiste, intalneste un barbat care calatoreste prin timp si despre care stie ca va fi sortit ei. El o intalneste pentru prima oara intr-o biblioteca si de acolo incepe totul: ea ii povesteste cum a crescut alaturi de el si el incepe sa se indregosteasca de ea. Cu o nunta in care sotul ei avea varste diferite si in care el a disparut chiar in noaptea nuntii, Clare incepe sa se sature de plecarile neanuntate ale lui Henry si incearca sa-si vada de viata. Insa curand ramane insarcinata si ceva oribil i se va intampla lui Henry. Dar inainte de aceasta, fetita lor il va mosteni pe tatal ei si va fi si ea o calatoare prin timp, insa va putea controla mai bine aceasta putere…

Sinopsis:

Clare (Rachel McAdams) a fost îndrăgostită de Henry dintotdeauna. Deşi nu ştie când vor fi nevoiţi să se despartă, ea este ferm convinsă că sunt sortiţi să fie împreună. Datorită unei anomalii genetice rare de care suferă, Henry (Eric Bana) are capacitatea de a călători înainte şi înapoi în timp, fără însă a avea control asupra acestui fenomen. În ciuda faptului că această particularitate a lui Henry îl face să apară şi să dispară într-un mod imprevizibil, Clare încearcă din răsputeri să-şi construiască viaţa alături de el.

New Line Cinema prezintă The Time Traveler’s Wife / Soţia călătorului în timp, o producţie Plan B Entertainment / Nick Wechsler, în regia lui Robert Schwentke. Scenariul este realizat de Bruce Joel Rubin, după romanul The Time Traveler’s Wife al lui Audrey Niffenegger. Producătorii filmului sunt Nick Wechsler şi Dede Gardner, iar producători executivi Brad Pitt, Richard Brener, Michele Weiss şi Justis Greene.

Imaginea este semnată de Florian Ballhaus, scenografia de Jon Hutman, iar montajul de Thom Noble. Costumele sunt create de Julie Weiss, iar coloana sonoră este compusă de Mychael Danna. Din distribuţie mai fac parte: Arliss Howard, Ron Livingston, Stephen Tobolowsky şi Brooklynn Proulx. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures.

Trailer:

Sper sa va placa, eu una l-am iubit!

~Andreea

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Filme.

Un comentariu la “The Time Traveler’s Wife

  1. feelfreee spune:

    filmul acesta era si pe lista mea ( care se lungeste in fiecare zi). can’t wait to see it!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s